Ето декларацията за излизане от Пловдив

Автор:
Събота, 21 Март 2020 19:57
Ето декларацията за излизане от Пловдив

Няма да има нужда от представяне на адресна регистрация за настоящ адрес при преминаване през контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните пътни артерии на Пловдив, съобщиха от Общинския кризисен щаб в града.

Декларацията, която се представя пред контролните органи на КПП, се попълва от физическите лица и се заверява от работодателя. Съгласно разпореждане на кмета Здравко Димитров срока за попълване и заверка на декларацията е до 17 часа в понеделник 23 март.

Декларацията може да бъде свалена оттук - https://bit.ly/2wrN28y

Във връзка с множеството запитвания на граждани за срока за издаване на удостоверения за  влизане в Пловдив или излизане, областният управител Дани Каназирева пък уточни, че след консултация с директора на ОД на МВР –Пловдив старши комисар Йордан Рогачев, е решено гратисният период да е до 17 часа в понеделник.  Удостоверението  се издава от  работодателя и задължително трябва да има  печат, подпис и дата.

След този срок, гражданите, които нямат необходимите служебни бележки, няма да бъдат пускани да влизат и излизат от града.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм