Главният прокурор лично ръководи акции в Пловдивско

Автор:
Сряда, 26 Февруари 2020 12:06
Снимка: Архив Снимка: Архив

15 души са арестувани при специализираната полицейска акция срещу битовата престъпност в Пловдивско. Служители на реда обръщат с хастара нагоре Кричим, Стамболийски и селата от общината - Йоаким Груево, Три водици и Ново село.

Акцията тече и в ромската махала на град Кричим.

Закопчаните са уличени в различни нарушения и престъпления. Образувани са 15 досъдебни производства. На място са главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов, както и окръжният прокурор Румен Попов и шефът на полицията в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Гешев освен с битовата престъпност, няма ли да провери и бързо и необяснимо забогатели местни политички като Дани-Здравка... Мрежа от десетки фирми, офшорки, недвижими имоти, постоянни прехвърляния на фирмени дялове между роднини и накрая https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpg луксозна коопирация с басейн в задния двор. Ако не Гешев, то Цацаров би трябвало да се поинтересува. https://i.ibb.co/6bQ97zc/22-1.jpgДокументите са окомплектовани.

  • читател

    Част от финансовите схеми, в случая за 451000лв. на областната Дани-Здравка... https://i.ibb.co/n8ww3FG/451000.jpg. Дяловете отговарят на експертната стойност на няколко апартамента в луксозната кооперация с бесейна на сем. Кленджарови.https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм