Кметът на Родопи инспектира строежа на детска ясла

Автор:
Понеделник, 17 Февруари 2020 16:00
Кметът на Родопи инспектира строежа на детска ясла

Ревизия на новоизградената детска ясла в село Ягодово направиха кметът на община Родопи Павел Михайлов и заместник- кметът Владимир Маринов. Строителството там е приключило през септември миналата година. Остава помещенията да бъдат обзаведени, а сградата газифицирана. Постройката е била на груб строеж, а сградата е била предназначена за социална кухня. В преустройството й общината е вложила 170 хиляди лева. Предвидена е една яслена група за 16 деца, обособено е място за занималня, кухня и спалня.
„ Осигурени са и необходимите 30 хиляди лева за обзавеждане. В бюджета тази година са заложени още пет хиляди лева за включване в газовата мрежа”, коментира кметът Павел Михайлов. Той поясни, че се очаква новоизградената ясла да отвори врати през пролетта на 2020 година.
Павел Михайлов и заместникът му Владо Маринов посетиха и училище „Неофит Рилски” в селото. Почти самосрутила се сграда в двора на учебното заведение застрашава живота и здравето на децата вече години наред, но досега никой не е взел мерки за събарянето й. След инспекцията градоначалникът възложи спешно да бъде калкулирана сумата, необходим за премахване на опасната постройка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Васка

    Тук трябва да е Спасов а не тези двамата смешници.
    За какви се мислят??????......

  • Кака Васка

    Моят предишен шеф започна всичко исега двамата клоуни ще ходят 4 години да довършват започнатото от от предния мандат. То друго няма и да направят уж са двама а нямат мозък и за един. Ще ги съсипя с приятелката ми Ивелинчето.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм