Кметът на Родопи откри ул. Стара планина в Ягодово

Автор:
Четвъртък, 13 Февруари 2020 15:34
Кметът на Родопи откри ул. Стара планина в Ягодово

Ягодовци: 50 години чакаме това да се случи

Изцяло ремонтирана улица , с подменен водопровод и нова асфалтова настилка откри днес кметът на община „Родопи” Павел Михайлов. Заедно със своите заместници Владимир Маринов и Неази Таир, с кмета на Ягодово Димитър Дишев и общински съветници прерязаха лентата на новия път.

Улица „Стара планина” е първата изцяло обновена улица в селото за новия мандат. Строителството е на стойност 300 хиляди лева, а средствата са от капиталовата програма на общината.

„Щастлив съм, че именно село Ягодово е първото населено място, в което откриваме изцяло реконструирана улица. Обещавам, че от тук до края на мандата ще бъде така и екипът, с който работя в община „Родопи” ще направи възможното, за да останат жителите на Ягодово и останалите села удовлетворени”, каза кметът Павел Михайлов. Той увери ягодовци, че с кмета на селото Димитър Дишев работят в пълен синхрон, което означава, че всеки един проблем на хората ще бъде взет под внимание. Вече е закупен нов автомобил за нуждите на Центъра за обществена подкрепа, а в бюджета на общината са заложени средства за обзавеждане на новоизградената детска ясла в селото.

Преди ремонта улица „Стара планина” е била разбита, без настилка, с дупки и без тротоари. Улицата е важна за жителите на село Ягодово и е втората по важност след главната.

„Надявам се, че през следващите четири години ще имаме още много поводи за срещи и рязане на ленти”, каза кметът на селото Димитър Дишев.

Уличната инфраструктура е един от основните проблеми, с които предстои да се справи новото ръководство на община „Родопи”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Христина Щерева

  А канализацията кога? Маркировката на пътя Ягодово - Пловдив?

 • Кака Васка

  ГОСПОДА С ЧУжса пита помен не се прави
  ТЕЗИ ДВАМАТА ЩЕ НАДМИНАТ И БОЙКО. БОРИСОВ ПО РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИ

 • Съветник

  (обект от 2019г., със средства от 2019 г. и процедура проведена през 2019 г).
  Спасов я вкара в бюджет 2019. Той и направи процедурата. Пак той сключи договор с изпълнителя.Автуст месец започнаха дейностите ....
  ....а сега кажете на тези двамцата Михайлов и Маринов къде им заслугата и перченето?!
  Същото се отнася и за улица в с. Марково, която сега ще започнат.

 • Преметнаха ни

  Малограмотни и абсолютно некомпетентни. Без заслуги и очакващи да трупат лаври като режат лентички на дейности започнати и сключени от предишното управление. Увеличават си представителните и си купуват нови коли а всички в общината мълчат. Първото нещо което направи новия кмет беше да си увеличи заплатата. Срам. Гимишева ще излезе най големия пич от всички без да го очакваме. Излъгаха хората на изборите и сега продължават. Белащенци няма да простим.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм