Атанас Калчев: Благодаря ви, приятели и граждани на Кричим!

Автор:
Вторник, 29 Октомври 2019 09:00
Атанас Калчев: Благодаря ви, приятели и граждани на Кричим!

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ, СЪМИШЛЕНИЦИ И СЪГРАЖДАНИ,

Местни избори 2019 г. за община Кричим приключиха.

При 100 % обработени протоколи на СИК, още на първи тур с 67,26 % от общо гласувалите, съм избран за кмет на община Кричим.

При 100 % обработени протоколи на СИК, с 51,88% от общо гласувалите, от кандидатската листа на ДВИЖЕНИЕ „НАШИЯТ ГРАД” са избрани 7 общински съветника. Предвид числеността на Общински съвет – Кричим /13 съветника/, това означава, че отново имаме мнозинство в местен законодателен орган.

Лично от мое име като избран кмет на община Кричим за четвърти пореден мандат и от името на избраните общински съветници от нашата листа, изказвам своята благодарност на всички Вас, които оценихте постигнатото от нас до сега и ни подкрепихте не само със сърце, но и с разум!

Благодаря Ви, че отново видяхте в наше лице отговорни и достойни хора, които наистина милеят за родния си град и отново са готови да продължат да работят за неговото продължаващо развитие!

Благодаря Ви, че бях правилно разбран, че успехите на всеки един кмет се дължат на доброто взаимодействие и работа в синхрон между кмет и Общинският съвет, и ние отново имаме възможност да работим без сътресения и противопоставяве, особено по най-важните въпроси за развитието на нашият град!

Поемам пред Вас ангажимента да продължим да работим още от първия ден на новия мандат, без прекъсване и загуба на ценно време изпълнението на приоритетите в нашата програма – продължаващо развитие на инфраструктурата, образованието, спортните, културните и социалните дейности, популяризирането и развитието на културно-историческото, природното наследство и туризма в нашата община, разработването на програми и прилагане на мерки и дейности за преодоляване на безработицата, за опазване на околната среда. И това не са празни обещания, защото най-тежките проблеми на града ни са решени, създадена е базовата инфраструктура и от тук нататък ще е много по-бързо и по-лесно да се изпълняват поетите пред всички Вас ангажименти. Ще продължим със същото темпо и приоритетност, както до сега, да разработваме нови проекти с висока обществена значимост, защото това е гаранцията за продължаващото развитие на града.

Ние винаги сме били равно отдалечени и еднакво близо до силните на деня в страната ни. И нашият труд и постоянство са били винаги положително оценявани от държавни институции, министерства и управляващи органи на оперативните програми – национални и европейски. Постиженията, които имаме през изминалите три мандата управление, ни дават основание да твърдим, че нашият град и ние самите, сме живото доказателство, че не е важно от коя политическа партия си издигнат, а доколко си последователен, постоянен и отговорен в работата си!

Благодаря Ви за доверието и за проявения разум, защото всички ние сме обединени от любовта към родния ни град Кричим и се водим от една обща цел – той да стане още по-красив, уреден, уютен и спокоен, да бъде предпочитаното място за дом на нашите деца! Кричим е бил и ще продължи да бъде градът на солидарността и социалната хармония, на етническата толерантност, на разбирателството и уважението към хората – заедно и по отделно, защото Кричим е бил, е и ще бъде!

Атанас Калчев, кмет на Община Кричим за четвърти мандат

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм