#43 Пламен Спасов e горд с Белащица - и тя с него!

Автор:
Понеделник, 21 Октомври 2019 13:07
#43 Пламен Спасов e горд с Белащица - и тя с него!

„Горд съм с постигнатото тук, Белащица е пример, как, когато има желание и добър екип, могат да се променят малките населени места и да придобият европейски изглед. И всичко това е заслуга и на кандидата на ГЕРБ за трети мандат Цветанка Читакова. Изключително активен и амбициозен кмет, който милее за населеното място, което управлява.“

С тези думи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община „Родопи“ инж.Пламен Спасов се обърна към жителите на село Белащица.

„Реализирахме доста проекти тук и ще продължим заедно да променяме общината“, коментира още Спасов и даде за пример няколко реализирани проекта: „През изминалия мандат бетонирахме алеите в парка, монтирахме осветление, тенис на маса, създадохме нови зони за отдих, направихме ремонт на пенсионерския клуб и монтирахме ново кухненско оборудване, ремонтирахме остарялата ритуална зала, асфалтирахме улици, тротоари, монтирахме уреди за фитнес на открито. Все неща, с които всяко село може да се гордее“, каза още Спасов и допълни, че една от най-дългоочакваните придобивки за белащенци е мини футболното игрище в двора на училището за 120 000 лева.

В края на изказването си Спасов посочи и ремонта, който тече пред манастира “Свети Георги Победоносец“, където се оформя голяма паркинг зона. „Имам амбицията да продължа, защото ви познавам, знам болките и нуждите Ви и Ви гарантирам, че ако ми гласувате доверие отново, няма да Ви предам, а заедно ще реализираме всичко, което сме заложили в новата ни управленска програма“, бе категорична и Цветанка Читакова.

Тя допълни, че има идея още от първия ден да се заеме с обновяването на съществуващата инфраструктура, да се погрижи за по-голямата сигурност в селото с монтирането на камери и взаимодействие с органите на реда, да се погрижи за хората в неравностойно положение, както и за увеличаване на здравните грижи в селото с откриването на аптека и още един лекарски кабинет.

Да подкрепи кандидатите на ГЕРБ на срещата в Белащица присъства и народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков, който също изтъкна доброто взаимодействие и синхрон между кмета на селото и кмета на общината и заяви своята подкрепа за нов мандат и на Пламен Спасов, и на Цветанка Читакова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (40)

Покажи предишните коментари
 • ЗАПОЗНАТ

  ЯГОДОВО Е В РАМКИТЕ НА ОБЩИНА РОДОПИ,за тези които не знаят....А НИКОЛАЙ ГАРДЖЕВ ,беше кмет на това село, и никой не разбра какво стана с общинските земи, които той май ползваше....Джинса му е такъв,....................

 • Хаахаа

  отговори на: ЗАПОЗНАТ

  Николай Гарджев на специална пресконференция неговите съпартийци от БСП го натопиха,че ползвал неправомерно 300 декара земеделски земи! Ако аз бях на неговото място щях да ги напсувам и да се махна от БСП.

 • ууууууууууууу

  отговори на: Хаахаа

  натопен ,ама е пак с тия топещите ----------------

 • ууууу

  отговори на: ууууууууууууу

  къде да отиде, като сам там го искат при топещите???????????????

 • АНЕВА

  ДАНО , хората прогледна на лъжите и празните обещания, всеки път когато идват избори

 • 12

  СТИГА с тоя Гарджу, Гарджев , всички ги знаем, става гнусно

 • !!!

  Пътя на Георги Цанков в община Родопи. / този господин никога не е живял в община Родопи / родом от с Рогош, живеещ в Пловдив и регистрирана на редица адреси в Марково и Първенец.
  Бизнесмена политик се докосва да Община Родопи , през мандата 2003-2007 год. когато с помощта на тогавашния председател на общинския съвет Димитър Василев, купува автогарата в с. Цалапица. Димитър Василев кадър на НДСВ и приближен на кмета по онова време Йордан Шишков бързо натрупва слава ,като брокера на общината.
  Явно усетил възможността за добри печалби Георги Цанков много бързо се приспособява към обстановката и още в следващия мандат е включен в листата на ПП Новите Лидери, чиито кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници отново е БРОКЕРА и ортак на Цанков Димитър Василев. По паметливите помнят , че в тогавашната щедра кампания жителите на Родопи бяха пращани на екскурзии в цялата страна.
  Независимо от предизборните си заявления ,че ще бъдат опозиция на БСП и представянето пред жителите в общината на дясна алтернатива , ловките „бизнесмени политици“ Д. Василев и новоизбрания съветник Г. Цанков веднага след изборите влязоха в коалиция с избрания за втори мандат Й. Шишков.
  Уви, две години след ортаклъка и явно голямото желание за бърза печалба коалицията БСП, Новите Лидери – трансферирали се в ПП Лидер по онова време с председател бизнесмена Христо Ковачки развалиха коалицията с БСП и ДПС.
  В това време изгря звездата на Цанков, той се опита да представи себеси ,като честен и отговорен бизнесмен, успя да излъже наивните съветници от ГЕРБ, ССД, СДС и др. и осъществи мечтата си да седне на председателското място в Общинския Съвет на Родопи.
  В последващата кампания местни избори 2011г. хамелеоните Василев, Цанков създадоха новия си проект ФОРОР. С него успели отново да излъжат почти всички десни партии включително и ГЕРБ започват яростна кампания срещу тогавашния кмет Шишков представят себе си като новата алтернатива и успяват да се доберат до балотаж, които губят , но въпреки това влизат в общинския съвет с 8 съветника. Точно в този момент Г. Цанков става известен като Жоро фасула / доставката на развален боб на БЧК/. Година преди изтичането на мандата Цанков е отстранен като общински съветник, поради неучастието си в сесиите на общинския съвет.
  В това време общината е затънала в дългове и е раздирана от Частни Съдебни Изпълнители и куп публични продажби , на хоризонта се появява нов бизнес, търговия с имоти. Ортаците регистрират фирма Имоти без Граници, в която съдружник и съсобственик е БРОКЕРА Д. Василев. С ловки маневри и не до там законни действия новата фирма успява да закупи на безценица множество атрактивни имоти от общината. Естествено името на Цанков не фигурира в тези фирми, но само наивниците вярват, че той няма нищо общо с Имоти без Граници.
  Избори 2015г: Този път Цанков излиза на сцената в Родопи ,като кандидат на Реформаторски Блок.
  Въпреки скъпоструващата кампания и щедрите обещания, претърпява пълно фиаско завършва трети с пет съветнически места, удря и дъното, като на балотажа застава зад кандидата на БСП
  В продължение на мандата 2015-2019г. Цанков е най-незабележимия съветник без нито едно изказване в общинския съвет.
  През 2018г- в с. Брестовица е получено разрешение от министерството на Енергетиката и Икономиката, в него министър Петкова разрешава на фирма Бултем ООД да извърши проучване и добив на инертни материали. Учудващо във фирмата отново фигурират близкия ортак Димитър Василев и още един господин – Рангел Лотаров. Всички в Цалапица знаят , кои е Лотаров , това е човека , които събира наемите от търговци ползващи помещения в автогарата на Цалапица собственост на Бизнесмена Политик, Цанков. Със започване на изборната кампания 2019г. стана ясен още един факт – именно в Брестовица Цанков и неговата коалиция издигат за кмет Красимир Фотев, експерт в кариерната дейност, бивш директор на Кариери АД и Холсим АД кариерите в с. Белащица.
  Явно усетили, че вече няма „хляб“ в имотния бизнес, икономико политическият кръг се насочва към добива на инертни материали.
  ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ: ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ С ОБЩИНА РОДОПИ. МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ!

 • Гaля

  отговори на: !!!

  Cтaх треcе кочинaтa нa Cпacов и cекретaркaтa му

 • Криси

  Жоре,ти от кое наше село си? Можеш ли да ми кажеш за какво се бориш? Наистина ли смяташ жителите на селата в Родопи за толкова наивни и прости?

 • читател

  Успех !!!! !!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм