#43 Пламен Спасов чу проблемите на Храбрино

Автор:
Събота, 19 Октомври 2019 08:30
#43 Пламен Спасов чу проблемите на Храбрино

Кандидатът на ПП ГЕРБ за трети мандат кмет на Община Родопи инж. Пламен Спасов проведе поредна предизборна среща – този път в село Храбрино.

Заедно с Ангел Чобанов - кандидат за втори мандат кмет на Храбрино, отчетохме направеното в последните години и съвместно с жителите на селото очертахме приоритетите за развитие на селото, каза Пламен Спасов.

Някои от основните неща, които вълнуват хората, са проблемите с главният път от с. Първенец, минаващ през Храбрино - стопанисван от Агенция Пътна инфраструктура, да не се продава сградата на бившата детска градина, почистване на селото, разширяване на гробищния парк, повече улици с трайна настилка и прагове в речното корито.

На срещата присъстваха Запрян Янков - депутат в 44-то Народно събрание, както и кандидати за кметове на населени места и общински съвет от листата на ПП ГЕРБ.

#43!

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (11)

Покажи предишните коментари
 • Лили

  Да е жив и здрав! Направи нови водопроводи на цялото село! Сега имаме чиста и най хубавата вода!

 • Жител

  ТОЗИ СПАСОВ НЕ ЧУВСТВА ЛИ ,ЧЕ Е МН.ДАЛЕЧ ОТ РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ В ОБЩИНАТА
  НА ПЪРВО МЯСТО КАНАЛИЗАЦИЯ.
  СПАСОВ СЕ ЗАНИМАВА С ПРОСТОТИИ
  НУЖЕН НИ Е НОВ КМЕТ И СЕГА Е МОМЕНТЪТ

 • Родопчанин

  отговори на: Жител

  Спасов изрина лайната оставени от Шишков. Пак ли искате да фалирате общината ни!

 • Жител

  ТАЗИ ПЕСЕН СЪС ШИШКОВ Я ПЕЕТЕ 8 ГОДИНИ БЕЗ ДА ВЪРШИТЕ НИЩО!?
  СТИГА. Б Е З Х А Б Е Р И Е!!!!!!.....
  СТИГА ЛЪЖИ. НЯМА ФАЛИРАЛА ОБЩИНА

 • !!!

  Гочето Цанков пак ще се пробва...
  Фирмата "Фантастика 95 - Георги Цанков", която e доставила храни за бедни на завишени цени и боб с червеи е на общинския съветник от община Родопи Георги Цанков, който отскоро е шеф на местната структура на "България на гражданите".

  Доставките на кафе Инка по 19,43 лв и захар по 1,92 лв бяха описани в разследвания на Капитал дейли и на сайта Offnews.bg. Проверка в търговската мрежа показва, че кафе Инка може да се намери по 9 лв. за килограм, а захарта от борсата е по 0,73 лв за килограм.

  Вчера гръмна и друг скандал с доставките на храни за 308 хиляди бедни по европейска програма "Благотворителност", управлявана от Държавен фонд “Земеделие” (ДФЗ). Българската агенция по безопасност на храните откри в Плевен и Добрич 50 тона развален зрял фасул с "видими мъртви паразити". Поръчката за доставка на фасул също е спечелена от "Фантастика 95 - Георги Цанков". Договорът на стойност 5927200 лв. е от 12.07.2012 за „Доставка на фасул зрял - I-во качество до складовете на Български червен кръст за разпределение на лица в неравностойно положение”

  Само преди няколко дни Цанков беше избран на разширено заседание на Националния съвет на Движение България на гражданите за общински ръководител на структурата в Община Родопи.

  От пресофиса на движението уточниха за Биволъ, че са научили за доставките на кафе и захар на завишени цени след като Цанков е бил избран. Движението ще изчака проверката на компетентните органи преди да вземе становище, но иска казусът да бъде разрешен възможно най-бързо, "за да не останат никакви съмнения относно представителите на "Движение България на гражданите", както по места, а така също и на ръководно ниво".

  Разследването на Капитал дейли за завишените цени на продуктите за бедни, доставяни от "Фантастика 95 - Георги Цанков" е от 11 октомври 2012 г., а изборът на Цанков се е състоял на 24 октомври 2012 г.

  Биволъ опита безуспешно да се свърже с Цанков на телефона за контакт предоставен в неговия сайта·и чрез профила му във Facebook, който обаче не е активен от създаването му.

  Кой е Георги Цанков?

  Бизнесменът Георги Цанков няколко пъти е обявяван за най-големият бенефициент по средства от европрограми на Държавен фонд "Земеделие" - пише в личната му страница.

  Цанков има участие в няколко фирми и редовно печели обществени поръчки за доставки на големи количества храни за държавни учреждения: затвори, детски градини и др. показа проверка на Биволъ в сайта на Агенцията за обществени поръчки. Сред клиентите му е и Народното събрание, за което Цанков е доставял напитки през 2010-11 г.

  Фирмата ФАНТАСТИКА 95 - ГЕОРГИ ЦАНКОВ съществува от 1995 г., като първоначално е имала предмет на дейност търговия на дребно с текстил.

  Освен това Цанков е бивш гребец, дългогодишен национален състезател по кану-каяк. "За себе си казва, че не е светец, има своите грехове, но няма нищо в живота си, от което да се срамува" - пише още в неговия сайт.

  В една от фирмите си М ЕНД ДЖИ ТРЕЙД КЪМПАНИ, Цанков е съдружник с пловдивския бизнесмен Малин Марчев, чийто мерцедес беше взривен миналото лято.

 • !!!

  отговори на: !!!

  Съдружника на Георги Цанков- Малин Марчев е .... сина на бившия кмет на община Родопи -Марчев!!! Съдружника на Цанков Марчев се издирва от интерпол за крупна злоупотреба с обществена поръчка в Румъния!!! Покойният кмет на Родопи Марчев дойде от някъде и управлява общината ни. Същата схема от 10 години се опитва да приложи в Родопи и Цанков!!!

 • !!!

  отговори на: !!!

  През кметуването на Марчев беше продадена сградата на яслата в двора на детската градина в с. Марково! Сега съдружника на Цанков- Марчев младши произвежда захарни изделия ... а градината не може да побере децата. Хората се оплакват, че не могат да си запишат децата поради препълнен капацитет! Това ли желаем за нашите села??? Марчевци и Цанковсци да ни “оправят”

 • Жител

  ВРЕМЕТО ЗА БЕЗДЕНИЬИ КАТО СПАСОВ ИЗТЕЧЕ!!!!..ТРЯБВА ПРОМЯНА
  ТРЯБВА РАЗВИТИЕ!!
  НЯКОИ БЕЗДАРНИ ЧИНОВНИЦИ МН. ГУ Е СТРАХ ОТ ИДВАЩАТА ПРОМЯНА!?

 • До жител- неграмотник

  отговори на: Жител

  Научи се да пишеш! Неграмотник! Промяната в живота ти ще дойде когато се ограмотиш!

 • !!!

  Пътя на Георги Цанков в община Родопи. / този господин никога не е живял в община Родопи / родом от с Рогош, живеещ в Пловдив и регистрирана на редица адреси в Марково и Първенец.
  Бизнесмена политик се докосва да Община Родопи , през мандата 2003-2007 год. когато с помощта на тогавашния председател на общинския съвет Димитър Василев, купува автогарата в с. Цалапица. Димитър Василев кадър на НДСВ и приближен на кмета по онова време Йордан Шишков бързо натрупва слава ,като брокера на общината.
  Явно усетил възможността за добри печалби Георги Цанков много бързо се приспособява към обстановката и още в следващия мандат е включен в листата на ПП Новите Лидери, чиито кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници отново е БРОКЕРА и ортак на Цанков Димитър Василев. По паметливите помнят , че в тогавашната щедра кампания жителите на Родопи бяха пращани на екскурзии в цялата страна.
  Независимо от предизборните си заявления ,че ще бъдат опозиция на БСП и представянето пред жителите в общината на дясна алтернатива , ловките „бизнесмени политици“ Д. Василев и новоизбрания съветник Г. Цанков веднага след изборите влязоха в коалиция с избрания за втори мандат Й. Шишков.
  Уви, две години след ортаклъка и явно голямото желание за бърза печалба коалицията БСП, Новите Лидери – трансферирали се в ПП Лидер по онова време с председател бизнесмена Христо Ковачки развалиха коалицията с БСП и ДПС.
  В това време изгря звездата на Цанков, той се опита да представи себеси ,като честен и отговорен бизнесмен, успя да излъже наивните съветници от ГЕРБ, ССД, СДС и др. и осъществи мечтата си да седне на председателското място в Общинския Съвет на Родопи.
  В последващата кампания местни избори 2011г. хамелеоните Василев, Цанков създадоха новия си проект ФОРОР. С него успели отново да излъжат почти всички десни партии включително и ГЕРБ започват яростна кампания срещу тогавашния кмет Шишков представят себе си като новата алтернатива и успяват да се доберат до балотаж, които губят , но въпреки това влизат в общинския съвет с 8 съветника. Точно в този момент Г. Цанков става известен като Жоро фасула / доставката на развален боб на БЧК/. Година преди изтичането на мандата Цанков е отстранен като общински съветник, поради неучастието си в сесиите на общинския съвет.
  В това време общината е затънала в дългове и е раздирана от Частни Съдебни Изпълнители и куп публични продажби , на хоризонта се появява нов бизнес, търговия с имоти. Ортаците регистрират фирма Имоти без Граници, в която съдружник и съсобственик е БРОКЕРА Д. Василев. С ловки маневри и не до там законни действия новата фирма успява да закупи на безценица множество атрактивни имоти от общината. Естествено името на Цанков не фигурира в тези фирми, но само наивниците вярват, че той няма нищо общо с Имоти без Граници.
  Избори 2015г: Този път Цанков излиза на сцената в Родопи ,като кандидат на Реформаторски Блок.
  Въпреки скъпоструващата кампания и щедрите обещания, претърпява пълно фиаско завършва трети с пет съветнически места, удря и дъното, като на балотажа застава зад кандидата на БСП
  В продължение на мандата 2015-2019г. Цанков е най-незабележимия съветник без нито едно изказване в общинския съвет.
  През 2018г- в с. Брестовица е получено разрешение от министерството на Енергетиката и Икономиката, в него министър Петкова разрешава на фирма Бултем ООД да извърши проучване и добив на инертни материали. Учудващо във фирмата отново фигурират близкия ортак Димитър Василев и още един господин – Рангел Лотаров. Всички в Цалапица знаят , кои е Лотаров , това е човека , които събира наемите от търговци ползващи помещения в автогарата на Цалапица собственост на Бизнесмена Политик, Цанков. Със започване на изборната кампания 2019г. стана ясен още един факт – именно в Брестовица Цанков и неговата коалиция издигат за кмет Красимир Фотев, експерт в кариерната дейност, бивш директор на Кариери АД и Холсим АД кариерите в с. Белащица.
  Явно усетили, че вече няма „хляб“ в имотния бизнес, икономико политическият кръг се насочва към добива на инертни материали.
  ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ: ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ С ОБЩИНА РОДОПИ. МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм