Брестовица скандира #43 и Пламен Спасов за кмет на Родопи!

Автор:
Петък, 18 Октомври 2019 04:06
Брестовица скандира #43 и Пламен Спасов за кмет на Родопи!

Основен ремонт на съблекалните на стадиона в селото на виното обещаха кандидатите на ГЕРБ

Сини балони с формата на #43, приличащи на боксови ръкавици, посрещнаха в Брестовица кандидата за трети мандат кмет на община Родопи Пламен Спасов, кандидатите за кметове на селата в общината и общинските съветници от ГЕРБ.

ГЕРБ – победа #43! Пламен Спасов – скандираха хората!

На срещата присъства и народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков.

Домакин на бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото трети мандат Любен Радев.

„Смятам, че не съм Ви предал и през изминалите два мандата оправдах вашето доверие. Както всички знаете направихме много видими неща и в селото и в общината и искаме да продължим“.

С тези думи Радев се обърна към присъстващите жители на Брестовица и съседните села. По думите му селото има нова ракетна площадка, асфалтирани главни улици, нови тротоари, подменени проблемни отклонения на централния водопровод, домашен социален патронаж, основен ремонт на пенсионерския клуб.

По време на изказването си Любен Радев поиска за пореден път доверието на съселяните си и обеща да продължи да се грижи за по-доброто бъдеще на Брестовица като изтъкна няколко свои основни приоритета за следващия мандат - основен ремонт на улици, мерки срещу нерегламентираното хвърляне на отпадъци в землището на селото, рехабилитация на центъра на селото, изграждане на нова детска площадка и допълнително озеленяване, видеонаблюдение.

„Всички ме познавате добре, не съм популист и не обещавам неизпълними неща, винаги с моя екип сме работили в интерес на Брестовица“ коментира още Радев.

На свой ред кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината инж. Пламен Спасов похвали работата на Радев и заяви, че много разчита на него.

„Преди 8 години Любен Радев бе един от най-младите кметове, но през годините натрупа много управленски опит и със сърце и душа се раздаде и работи за благото на Брестовица. За нас най-важни са хората и тяхното благоденствие, затова искаме да продължим да завършим започнатото“, бе категоричен Пламен Спасов.

„Сигурно вече сте забравили, но преди 8 години това беше една западнала община. При управлението на Пламен Спасов и екипа от кметове и общински съветници от ГЕРБ обаче, тя се превърна в развиваща се и красива. За това Ви призовавам да ни дадете още един шанс, да довършим всичко, което започнахме през изминалия мандат, каза пред брестовичани народният представител Запрян Янков. Той уточни, че ГЕРБ води както обикновено, позитивна и обърната към хората кампания и показва това, което е реално свършено в общините, без лъжи и празни обещания.

В края на срещата Запрян Янков, Любен Радев и инж. Пламен Спасов поеха ангажимент, ако Брестовица отново избере ГЕРБ, в новия мандат де бъде направен основен ремонт на съблекалните на стадиона.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • Знаете ли

  Спря се инвестиционото намерение край Брестовица да има кариера за добив на камъни. Кариерата щеше да бъде на Георги Цанков. В селото ни има сребролюбци дето го подкрепят. Разпитайте кои са и ги попитайте.Цанков иска да става кмет на общината. Колко ли пакости е намислил.

 • Баба ти

  отговори на: Знаете ли

  Бобеца е събрал най-закъсалите хора по селата, закъсали за пари. Той е боклук бягайте сиромаси

 • Нрестовичанин

  СПАСОВ Е КРЪФЛА НУЛА
  НЯМА ИЗГРАЖДАНЕ НА ПЛОЩАДА НА БРЕСТОВИЦА
  НЯМА ИЗГРАЖДАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИЯ
  НЯМА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОРМАЛНО ВОДОСНАБДЯВНЕ
  ЗА 8 Г НИЩО!?!?!?
  САМО ОБЕЩАНИЯ!!!
  СТИГА ТОЛКОВА!!! ЗАМИНВАЙ СИ

 • Цани

  Жоро Цанков- дедесара(краде ДДС -то).
  Много се навъртат около него белким се облажат финансово. Изобщо не му вярвам, че идва да оправи Брестовица!

 • Цани

  Цанков върти пари на кумувете му Маргините! Обаче вместо да ги увеличи или запази той ги стопява!Търси си алтернатива!

 • !!!

  Гочето Цанков пак ще се пробва...
  Фирмата "Фантастика 95 - Георги Цанков", която e доставила храни за бедни на завишени цени и боб с червеи е на общинския съветник от община Родопи Георги Цанков, който отскоро е шеф на местната структура на "България на гражданите".

  Доставките на кафе Инка по 19,43 лв и захар по 1,92 лв бяха описани в разследвания на Капитал дейли и на сайта Offnews.bg. Проверка в търговската мрежа показва, че кафе Инка може да се намери по 9 лв. за килограм, а захарта от борсата е по 0,73 лв за килограм.

  Вчера гръмна и друг скандал с доставките на храни за 308 хиляди бедни по европейска програма "Благотворителност", управлявана от Държавен фонд “Земеделие” (ДФЗ). Българската агенция по безопасност на храните откри в Плевен и Добрич 50 тона развален зрял фасул с "видими мъртви паразити". Поръчката за доставка на фасул също е спечелена от "Фантастика 95 - Георги Цанков". Договорът на стойност 5927200 лв. е от 12.07.2012 за „Доставка на фасул зрял - I-во качество до складовете на Български червен кръст за разпределение на лица в неравностойно положение”

  Само преди няколко дни Цанков беше избран на разширено заседание на Националния съвет на Движение България на гражданите за общински ръководител на структурата в Община Родопи.

  От пресофиса на движението уточниха за Биволъ, че са научили за доставките на кафе и захар на завишени цени след като Цанков е бил избран. Движението ще изчака проверката на компетентните органи преди да вземе становище, но иска казусът да бъде разрешен възможно най-бързо, "за да не останат никакви съмнения относно представителите на "Движение България на гражданите", както по места, а така също и на ръководно ниво".

  Разследването на Капитал дейли за завишените цени на продуктите за бедни, доставяни от "Фантастика 95 - Георги Цанков" е от 11 октомври 2012 г., а изборът на Цанков се е състоял на 24 октомври 2012 г.

  Биволъ опита безуспешно да се свърже с Цанков на телефона за контакт предоставен в неговия сайта·и чрез профила му във Facebook, който обаче не е активен от създаването му.

  Кой е Георги Цанков?

  Бизнесменът Георги Цанков няколко пъти е обявяван за най-големият бенефициент по средства от европрограми на Държавен фонд "Земеделие" - пише в личната му страница.

  Цанков има участие в няколко фирми и редовно печели обществени поръчки за доставки на големи количества храни за държавни учреждения: затвори, детски градини и др. показа проверка на Биволъ в сайта на Агенцията за обществени поръчки. Сред клиентите му е и Народното събрание, за което Цанков е доставял напитки през 2010-11 г.

  Фирмата ФАНТАСТИКА 95 - ГЕОРГИ ЦАНКОВ съществува от 1995 г., като първоначално е имала предмет на дейност търговия на дребно с текстил.

  Освен това Цанков е бивш гребец, дългогодишен национален състезател по кану-каяк. "За себе си казва, че не е светец, има своите грехове, но няма нищо в живота си, от което да се срамува" - пише още в неговия сайт.

  В една от фирмите си М ЕНД ДЖИ ТРЕЙД КЪМПАНИ, Цанков е съдружник с пловдивския бизнесмен Малин Марчев, чийто мерцедес беше взривен миналото лято.

 • Жител

  ЦАНКОВ ,НО НЕ СПАСОВ БОКЛУКА

 • !!!

  Пътя на Георги Цанков в община Родопи. / този господин никога не е живял в община Родопи / родом от с Рогош, живеещ в Пловдив и регистрирана на редица адреси в Марково и Първенец.
  Бизнесмена политик се докосва да Община Родопи , през мандата 2003-2007 год. когато с помощта на тогавашния председател на общинския съвет Димитър Василев, купува автогарата в с. Цалапица. Димитър Василев кадър на НДСВ и приближен на кмета по онова време Йордан Шишков бързо натрупва слава ,като брокера на общината.
  Явно усетил възможността за добри печалби Георги Цанков много бързо се приспособява към обстановката и още в следващия мандат е включен в листата на ПП Новите Лидери, чиито кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници отново е БРОКЕРА и ортак на Цанков Димитър Василев. По паметливите помнят , че в тогавашната щедра кампания жителите на Родопи бяха пращани на екскурзии в цялата страна.
  Независимо от предизборните си заявления ,че ще бъдат опозиция на БСП и представянето пред жителите в общината на дясна алтернатива , ловките „бизнесмени политици“ Д. Василев и новоизбрания съветник Г. Цанков веднага след изборите влязоха в коалиция с избрания за втори мандат Й. Шишков.
  Уви, две години след ортаклъка и явно голямото желание за бърза печалба коалицията БСП, Новите Лидери – трансферирали се в ПП Лидер по онова време с председател бизнесмена Христо Ковачки развалиха коалицията с БСП и ДПС.
  В това време изгря звездата на Цанков, той се опита да представи себеси ,като честен и отговорен бизнесмен, успя да излъже наивните съветници от ГЕРБ, ССД, СДС и др. и осъществи мечтата си да седне на председателското място в Общинския Съвет на Родопи.
  В последващата кампания местни избори 2011г. хамелеоните Василев, Цанков създадоха новия си проект ФОРОР. С него успели отново да излъжат почти всички десни партии включително и ГЕРБ започват яростна кампания срещу тогавашния кмет Шишков представят себе си като новата алтернатива и успяват да се доберат до балотаж, които губят , но въпреки това влизат в общинския съвет с 8 съветника. Точно в този момент Г. Цанков става известен като Жоро фасула / доставката на развален боб на БЧК/. Година преди изтичането на мандата Цанков е отстранен като общински съветник, поради неучастието си в сесиите на общинския съвет.
  В това време общината е затънала в дългове и е раздирана от Частни Съдебни Изпълнители и куп публични продажби , на хоризонта се появява нов бизнес, търговия с имоти. Ортаците регистрират фирма Имоти без Граници, в която съдружник и съсобственик е БРОКЕРА Д. Василев. С ловки маневри и не до там законни действия новата фирма успява да закупи на безценица множество атрактивни имоти от общината. Естествено името на Цанков не фигурира в тези фирми, но само наивниците вярват, че той няма нищо общо с Имоти без Граници.
  Избори 2015г: Този път Цанков излиза на сцената в Родопи ,като кандидат на Реформаторски Блок.
  Въпреки скъпоструващата кампания и щедрите обещания, претърпява пълно фиаско завършва трети с пет съветнически места, удря и дъното, като на балотажа застава зад кандидата на БСП
  В продължение на мандата 2015-2019г. Цанков е най-незабележимия съветник без нито едно изказване в общинския съвет.
  През 2018г- в с. Брестовица е получено разрешение от министерството на Енергетиката и Икономиката, в него министър Петкова разрешава на фирма Бултем ООД да извърши проучване и добив на инертни материали. Учудващо във фирмата отново фигурират близкия ортак Димитър Василев и още един господин – Рангел Лотаров. Всички в Цалапица знаят , кои е Лотаров , това е човека , които събира наемите от търговци ползващи помещения в автогарата на Цалапица собственост на Бизнесмена Политик, Цанков. Със започване на изборната кампания 2019г. стана ясен още един факт – именно в Брестовица Цанков и неговата коалиция издигат за кмет Красимир Фотев, експерт в кариерната дейност, бивш директор на Кариери АД и Холсим АД кариерите в с. Белащица.
  Явно усетили, че вече няма „хляб“ в имотния бизнес, икономико политическият кръг се насочва към добива на инертни материали.
  ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ: ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ С ОБЩИНА РОДОПИ. МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ!

 • !!!

  Пътя на Георги Цанков в община Родопи. / този господин никога не е живял в община Родопи / родом от с Рогош, живеещ в Пловдив и регистрирана на редица адреси в Марково и Първенец.
  Бизнесмена политик се докосва да Община Родопи , през мандата 2003-2007 год. когато с помощта на тогавашния председател на общинския съвет Димитър Василев, купува автогарата в с. Цалапица. Димитър Василев кадър на НДСВ и приближен на кмета по онова време Йордан Шишков бързо натрупва слава ,като брокера на общината.
  Явно усетил възможността за добри печалби Георги Цанков много бързо се приспособява към обстановката и още в следващия мандат е включен в листата на ПП Новите Лидери, чиито кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници отново е БРОКЕРА и ортак на Цанков Димитър Василев. По паметливите помнят , че в тогавашната щедра кампания жителите на Родопи бяха пращани на екскурзии в цялата страна.
  Независимо от предизборните си заявления ,че ще бъдат опозиция на БСП и представянето пред жителите в общината на дясна алтернатива , ловките „бизнесмени политици“ Д. Василев и новоизбрания съветник Г. Цанков веднага след изборите влязоха в коалиция с избрания за втори мандат Й. Шишков.
  Уви, две години след ортаклъка и явно голямото желание за бърза печалба коалицията БСП, Новите Лидери – трансферирали се в ПП Лидер по онова време с председател бизнесмена Христо Ковачки развалиха коалицията с БСП и ДПС.
  В това време изгря звездата на Цанков, той се опита да представи себеси ,като честен и отговорен бизнесмен, успя да излъже наивните съветници от ГЕРБ, ССД, СДС и др. и осъществи мечтата си да седне на председателското място в Общинския Съвет на Родопи.
  В последващата кампания местни избори 2011г. хамелеоните Василев, Цанков създадоха новия си проект ФОРОР. С него успели отново да излъжат почти всички десни партии включително и ГЕРБ започват яростна кампания срещу тогавашния кмет Шишков представят себе си като новата алтернатива и успяват да се доберат до балотаж, които губят , но въпреки това влизат в общинския съвет с 8 съветника. Точно в този момент Г. Цанков става известен като Жоро фасула / доставката на развален боб на БЧК/. Година преди изтичането на мандата Цанков е отстранен като общински съветник, поради неучастието си в сесиите на общинския съвет.
  В това време общината е затънала в дългове и е раздирана от Частни Съдебни Изпълнители и куп публични продажби , на хоризонта се появява нов бизнес, търговия с имоти. Ортаците регистрират фирма Имоти без Граници, в която съдружник и съсобственик е БРОКЕРА Д. Василев. С ловки маневри и не до там законни действия новата фирма успява да закупи на безценица множество атрактивни имоти от общината. Естествено името на Цанков не фигурира в тези фирми, но само наивниците вярват, че той няма нищо общо с Имоти без Граници.
  Избори 2015г: Този път Цанков излиза на сцената в Родопи ,като кандидат на Реформаторски Блок.
  Въпреки скъпоструващата кампания и щедрите обещания, претърпява пълно фиаско завършва трети с пет съветнически места, удря и дъното, като на балотажа застава зад кандидата на БСП
  В продължение на мандата 2015-2019г. Цанков е най-незабележимия съветник без нито едно изказване в общинския съвет.
  През 2018г- в с. Брестовица е получено разрешение от министерството на Енергетиката и Икономиката, в него министър Петкова разрешава на фирма Бултем ООД да извърши проучване и добив на инертни материали. Учудващо във фирмата отново фигурират близкия ортак Димитър Василев и още един господин – Рангел Лотаров. Всички в Цалапица знаят , кои е Лотаров , това е човека , които събира наемите от търговци ползващи помещения в автогарата на Цалапица собственост на Бизнесмена Политик, Цанков. Със започване на изборната кампания 2019г. стана ясен още един факт – именно в Брестовица Цанков и неговата коалиция издигат за кмет Красимир Фотев, експерт в кариерната дейност, бивш директор на Кариери АД и Холсим АД кариерите в с. Белащица.
  Явно усетили, че вече няма „хляб“ в имотния бизнес, икономико политическият кръг се насочва към добива на инертни материали.
  ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ: ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ С ОБЩИНА РОДОПИ. МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ! МИСЛЕТЕ!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм