Димитър Иванов: Даваме само реални обещания

Автор:
Понеделник, 14 Октомври 2019 10:03
Димитър Иванов: Даваме само реални обещания

Кандидатът на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов се срещна с жителите на село Ясно поле. На среща с избиратели на площада пред НЧ „Васил Левски – 1936 г.“ Иван Иванов благодари за доверието и припомни всички нови придобивки за селото. „Смятам, че оправдах Вашето доверие, затова съм тук пред Вас, за да Ви помоля отново да ми гласувате вот на доверие и да продължим да надграждаме това, което постигнахме заедно през годините“, обяви кандидатът за кмет на с. Ясно поле.

Той изброи успехите по време на последните 8 години, които са постигнати с подкрепата на кмета на община „Марица“ Димитър Иванов – асфалтирани са 5 улици, направен е нов Пенсионерски клуб, реновиран е центърът на селото, рехабилитиран е пътят за с. Манолско Конаре, ремонтирани са съблекалните на стадиона, възстановен е футболният отбор, обновен е гробищният парк, изграден е навес, чакълирани са почти всички улици в селото, а с инвестиция от 5,5 млн. лв. европейски средства бе даден старт на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци, която ще даде работа на десетки местни хора.

„Ясно поле винаги е било проспериращо и живо село и ще остане такова“, заключи Иван Иванов. „Няма село в община „Марица“, което да е подминато. Казвам това на база на 9 нови детски градини, 1 ново училище, реновирани забавачки и училища навсякъде, изградени над 40 детски площадки, 2 спортни зали, 2 читалища, 3 кметства, над 40 км асфалтирани улици и подмяна на водопроводи“, каза Димитър Иванов. И допълни, че обещанията, които дава и той, и кандидатът за кмет на селото Иван Иванов, са в границите на възможностите.

По думите му не са необходими приказки, а най-вече работа, за да се случват значимите за хората неща. „Продължаваме заедно напред. Когато сме сплотени и си помагаме, по-лесно постигаме набелязаните цели. „Сговорна дружина – планина повдига“, послужи си с традиционна българска пословица Димитър Иванов. Той призова хората на местния вот да подкрепят кандидатите на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци. „Сигурен съм, че на 27 октомври ще предпочетете №67 – той е последен в бюлетината, но последните винаги стават първи“, перифразира цитат от Библията кандидатът за кмет на община „Марица.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм