№43 Георги Мараджиев на откриването на ремонтирания път за Йоаким Груево

Автор:
Четвъртък, 10 Октомври 2019 17:00
№43 Георги Мараджиев на откриването на ремонтирания път за Йоаким Груево

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ присъстваха на откриването на обновения път за село Йоаким Груево. От шосето са премахнати паветата, положена е асфалтова настилка, монтирано е ново осветление, правят се тротоари.

„Една мечта стана реалност и то в моя мандат, коментира развълнувано Георги Мараджиев и допълни, че повече от 20 години пътят е бил в лошо състояние, с много дупки и неравности. Той припомни, че за да се осъществи ремонта общината е спечелила проект на стойност 4,3 милиона лева.

„Въпреки че съм в отпуска за предизборната кампания, имам право да режа ленти и днес се възползвах от това свое право, за да отрежа лентата на пътя, който поколения жители на Стамболийски искаха и чакаха да бъде ремонтиран – пътя за Йоаким Груево. Аз също чаках още преди да стана кмет на общината, а когато бях избран за кмет дадох всичко от себе си този път да бъде ремонтиран. Ето, че това се случи и за мен няма по-голямо щастие от това, че аз съм кметът, който сбъдна тази мечта“, добави още Мараджиев.

На церемонията по прерязването на лентата присъства и бай Иван, който по време на първата копка на същото това място каза на Мараджиев, че 43 години чака ремонта на този път. Той също сподели, че сега е много щастлив, че пътят е основно ремонтиран и пожела успех на Георги Мараджиев.

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат сподели, че за него изминалите четири години са много важни, защото общината за това време е основно преобразена. И я сравни с Ф16, който лети много високо, затова му трябва и добър пилот. Мараджиев добави, че той има самочувствието, че може да бъде този пилот и да ръководи добре общината и през следващия мандат.
„Така че, в близките четири години, в близките осем години смятам, че самолетът Община Стамболийски ще лети много по-високо отколкото през първия мандат!, бе категоричен Георги Мараджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм