№43 Ивайло Кръстев: Аз съм носителят на промяната в Калояново

Автор:
Неделя, 06 Октомври 2019 17:18
№43 Ивайло Кръстев: Аз съм носителят на промяната в Калояново

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Калояново Ивайло Кръстев откри предизборната си кампания с концерт на Росица Кирилова и поп изпълнителя Светослав Стойчев в читалището на общината. Да го подкрепят на представянето дойдоха народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по отбрана ген. Константин Попов, народният представител от Воля Елена Пешева, общинският ръководител на ГЕРБ-Калояново и водач на листата за общински съветници на ГЕРБ Йонко Вангов, както и много членове и симпатизанти на ГЕРБ и жители на общината.
„За първи път толкова парламентарно представени партии се обединяват зад една кандидатура за кмет. Кандидатът на ПП ГЕРБ Ивайло Кръстев е подкрепен и от Воля, България на гражданите, Атака и ВМРО. Подкрепяме младите и образовани хора, защото те са бъдещето на България. Вярваме в Ивайло Кръстев и неговия хъс и желание за победа, за това, че може да промени ситуацията в Калояново и тук да се случват промените, за които отдавна хората от общината мечтаят-нови паркове и детски площадки, обновени пенсионерски клубове, повече зелени пространства и кътове за спорт за младежите, коментира ген. Попов. На представянето народният представител бе категоричен, че Кръстев може да победи още на първи тур, което да доведе до ново, модерно и различно управление на местната власт, ако жителите на Калояново му се доверят и изберат номер 43 в бюлетината.
Ивайло Кръстев е бизнесмен, с две висши образования. Той е магистър по „Бизнес комуникации и връзки с обществеността“ от ПУ „Паисий Хилендарски и бакалавър по специалността „Лозаро-градинарство“ от Аграрния университет в Пловдив. Семеен, с две деца. По време на предизборната среща Кръстев представи ударна управленска програма, обеща да управлява заедно с хората, да има винаги достъп до него, да има пълна прозрачност, отчетност и денонощен телефон за сигнали и нарушения.
„Ще се боря за победа от първия път. Вярвам в новото начало и имам амбиции да удовлетворя надеждите на хората за промяна на статуквото в изостаналата ни община. Смятам и зная, че аз съм носителят на промяната“, бе категоричен кандидатът за кмет на Калояново Ивайло Кръстев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм