Раковски пожела победа на Павел Гуджеров за втори кметски мандат

Автор:
Неделя, 06 Октомври 2019 07:49
Раковски пожела победа на Павел Гуджеров за втори кметски мандат

С посланието "Всеки може да носи самурайски меч, но не всеки може да има самурайско сърце" Раковски пожела победа на Павел Гуджеров за втори кметски мандат

С двучасова презентация, в която се показва свършеното през четирите години от мандата, т за втори кметски мандат Павел Гуджеров откри предизборната си кампания в Раковски. Той направи отчет на работата си през изтеклия мандат и даде заявка за следващия и за още много работа, работа, работа. Гуджеров благодари на всички, които са му гласували доверие и са работили заедно с него за благоустройството на града. Вместо със суха статистика Гуджеров представи направеното от 2015г. насам с емоционален коментар в сериозна видео  презентация, която показа свършеното до момента в сферата на образованието, културата, спорта, здравеопазването и  реализираните и започнати големи инфраструктурни  проекти. Акцентирано бе на най-важните постижения в различни сектори като изграждане и рехабилитация на уличната и пътната инфраструктура- 26 644 метра асфалтирани улици, канализация и водопровод в кв.“Парчевич“, подмяна на водопровод в селата Момино село и Шишманци. Гуджеров допълни, че е започнал първия етап от подмяната на  водопровода в с.Чалъкови. За следващия мандат е предвидено увеличаване на капацитета на ОП"Благоустрояване и превенция" с технически ресурс и умножаване на машинния  парк. Гуджеров изрази увереност, че благодарение на Общинското предприятие  е напълно реалистично  да бъде асфалтиран гр.Раковски на 100% през следващите четири години. Подчертано бе, че през последния мандат екипът на Гуджеров е отделял специално внимание на социалните проекти и програми, като социалната  интеграция и интеграцията на  на маргинализираните общности и децата в риск. Построени са  нови сгради с открити  детски яслени групи  в Белозем, Стряма и Раковски.

В нетрадиционния отчет бе отделено място и за постигнатото в областта на културата и спорта. По думите на Павел Гуджеров  много е направено и за запазване на културното наследство. Площадки за стрийтфитнес във всички населени места на общината, нови тенис кортове, игрища за  баскетбол  и площадка за скейтборд са  обещаните  и изпълнени ангажименти в мандата на Павел Гуджеров. В програмата за  следващия  е предвидено спортната инфраструктура да бъде разширена със  стартирането на проекта  за  многофункционална спортна зала, изграждане на закрит плувен басейн, футболно и стрийтболно игрище. Гуджеров посочи, че има още много какво да се свърши във всяко едно населено място от общината, но се надява жителите на община Раковски да оценят направеното през изминалия мандат и отново да дадат своето доверие.
Пред уважилите откриването на кампанията досегашният градоначалник на Раковски  и кандидат за втори мандат представи своя екип, с когото ще се яви на местните избори на 27 октомври, под номер 43 в бюлетината.
Пред десетките раковчани бе представена и листата с кандидати за кметове на кметства и за общински съветници.Павел Гуджеров определи хората в нея като професионалисти, експерти, трудолюбиви, достойни и съпричастни с проблемите на своята община.

Предизборното мероприятие бе уважено и от народния представител от ГЕРБ Пловдив област Младен Шишков, който пожела на кандидатите за кметове и общински съветници честна надпревара и победа на 27 октомври. Изненада за всички присъстващи в залата бе финала на събитието, което бе извън сценария. Зам.кметът на община Раковски Йовко Романов поднесе подарък -самурайски меч  на Павел Гуджеров с посланието, че всеки може да носи самурайски меч, но не всеки може да има самурайско сърце.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм