Кандидатът на ГЕРБ за Брезово Христо Енков откри кампанията си

Автор:
Събота, 05 Октомври 2019 09:03
Кандидатът на ГЕРБ за Брезово Христо Енков откри кампанията си

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Брезово Христо Енков откри предизборната си кампания с водосвет.

Той бе отслужен от отец Николай Коленцов. След това на среща с избиратели от общината Христо Енков представи своите приоритети за управление през следващите четири години. Да го подкрепят на срещата дойдоха народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Младен Шишков, административният секретар на ГЕРБ- Пловдив област и кмет на община Раковски Павел Гуджеров, заместник-областният координатор на ВМРО Пламен Телбииски, общинският ръководител на ГЕРБ - Брезово Нели Минчева, представителите на бизнеса, сред които Йосиф Делгянски, Валери Кирилов, Гено Добревски и много жители на общината. След водосвета Нели Минчева представи листата на ГЕРБ с кандидатите за общински съветници за община Брезово.

Приветствие към присъстващите поднесе и най-младият кандидат за общински съветник Милена Чоновска. След това Христо Енков представи основните приоритети на програма си за 2019 - 2023 година. За по-голяма нагледност  всичко беше визуализирано  с помощта на мултимедия.

В продължение на близо два часа той разясни причината за това да приеме отговорността да бъде кандидат  на ГЕРБ за кмет на общината. Енков подчерта, че това не е самоцел, а едно предизвикателство, изискващо огромна работа за постигане на целта, стояща пред всички от ГЕРБ-Брезово - ЕДНА НОВА, РАЗВИВАЩА СЕ ОБЩИНА. „Зная, че заедно можем да го направим, защото жителите на общината заслужават това. Благодаря на Младен Шишков и Павел Гуджеров за подкрепата и за това, че застанаха зад моята кандидатура, каза Христо Енков и завърши с думите : „МИНАЛОТО Е ОСНОВА НА НАСТОЯЩЕТО, ПРОМЯНАТА ИЗГРАЖДА БЪДЕЩЕТО ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ !“

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • abc

    Кметът на Брезово е един и се казва Калапанков !

  • Григорова

    В Брезово трябва да управляват млади и компетентни хора. Моите уваженияа към господин Енков, но ние с него сме вече от категорията на заслужилите пенсионери и трябва да се радваме на всеки щастлив ден. Защо ти трябва на баир лозе? Гледай си живота бе човек, проблемите на общината са толкова много, че ще станеш пишман защо си се захванал. А като гледам листата на ГЕРБ, ми настръхват косите. Няма на кого да се опреш. Много ядове ще береш!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм