Евродепутатът Ева Майдел подкрепи кандидатите на ГЕРБ

Автор:
Сряда, 02 Октомври 2019 15:27
Евродепутатът Ева Майдел подкрепи кандидатите на ГЕРБ

„Общините около Пловдив са пример за успешно сътрудничество за икономическото развитие. Благодарение на усърдната работа на кметове от ГЕРБ регионът е един от най-бързо развиващите се, с увеличаващи се доходи, възможности за младите, ключови инвестиции и естествен прираст на населението. В цяла Източна Европа се говори за успеха на Тракия икономическа зона, защото тя трансформира устойчиво целия регион и е емблема пред чуждестранните инвеститори.“

Това заяви българският евродепутат Ева Майдел в разговор с кандидатите на ГЕРБ за кметове от Хисаря, Куклен, Свежен, Първомай и Перущица на 2 октомври 2019 г.

Местните политици са на посещение на Европейския парламент по покана на българския евродепутат, за да обсъдят как регионите могат да участват още по-ефективно във взимането на решения за европейски политики.

„Процесът на трансформация в България към икономика на добавената стойност, а не на ниската работна ръка, може да се реализира само с подготвени и знаещи кметове и подкрепа на бизнеса. Кандидатите на ГЕРБ са доказали, че знаят как да развиват градовете си и да привличат инвестиции, имат нужния опит, контакти на европейско ниво и са най-подготвени да ръководят на регионално ниво този преход,“ допълни Ева Майдел.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • ПЕЕВ

  ЖИВКОВ - ДЕЛА ДЕЛА И ПАК ДЕЛА
  ГЕРБ- РАБОТА РАБОТА РАБОТА
  РАБОТАТА ЗА НАС МАНГИЗИТЕ ЗА ТЯХ

 • читател

  отговори на: ПЕЕВ

  ПЕЕВ, между делата в соца, когато всичко работеше на загуба и работата в капитализма има съществена разлика и тя е видна за всеки, който не е с бетонна червена кратуна...

 • батко

  Тая на КУКлен за КУКла не става, а те за кмет я готвят. В сегашния мандат бе левица с ДПС, сега е от ГЕРБ, Еввала, КУКло.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм