ПП "Движение нашият град" е с бюлетина №41

Автор:
Четвъртък, 26 Септември 2019 09:29
ПП "Движение нашият град" е с бюлетина №41

Партията с лидер Атанас Калчев, три мандата кмет на Кричим, ще участва в изборите в Кричим, Стара Загора и Брацигово

Председателят и лидер на ПП “ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД” - Атанас Стефанов Калчев, е кандидатът за кмет на Община Кричим за четвърти мандат. Водач на листата на кандидатите за общински съветници от ПП “ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД” в Община Кричим е д-р Антоан Ангелов Димитров, вече втори мандат общински съветник от същата политическа формация в Общински съвет Кричим.

Пълната листа от 13 общински съветници в Община Кричим е от разпознаваеми, доказали се във времето със своите професионални качества и умения, сериозни и отговорни хора, активно участващи в обществено политическия живот в Кричим, за които развитието на града е кауза.

В Община Стара Загора ПП "ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД" излиза с пълна листа от 51 човека кандидати за общински съветници, като водач на листата е Петър Иванов Желязков - управител на информационна агенция "ЗАРАТА", дългогодишен книгоиздател, съставител на книгата "1000 причини да се гордеем, че сме българи" и общественик. Листата е съставена от добре познати на града хора известни със своята активна гражданска позиция. Между тях има професори, лекари, учители, ресторантьори и предприемачи.
Структурата на ПП “ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД” в Община Стара Загора не издига кандидат за кмет на общината, като отчита факта, че настоящият кмет - Живко Тодоров се справя добре с управленската работа.

Кандидатът за кмет на Община Брацигово и водач на листата за общински съветници от ПП "ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД" е Мария Стоянова Мадарова, която работи в Общинска администрация Брацигово от 30 години на различни експертни и управленски нива.

Ръководи успешно много проекти в административната и социална сфера, и е била ръководител на проект по въвеждане на системи за качество на услуги, околна среда и информационна сигурност.
От 12 години е Секретар на община Брацигово. Магистър по право и магистър по счетоводство и анализ. Одитор на системите за управление на качеството, съгласно ISO 9001:2015 и консултант по внедряване на CAF в публични администрации към ИПА. Асоцииран член на Ресурсния център по CAF към Института по публична администрация в София.

В Община Брацигово ПП"ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД" участва с пълна листа от 13 кандидати за общински съветници, сред които са хора с авторитет в обществото и професионалисти в своята област - икономисти, юрист, ветеринарен лекар, медицински специалист, фармацевт, фермер, строителни техници, предприемачи. Мъжете са 8, жените 5. Търсен е баланс с доказали се професионалисти, както и млади хора, притежаващи енергия и хъс за развитието на общината.

ПП"ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД" издига и един кандидат за кмет на с. Бяга, община Брацигово - инж. Георги Иванов Трендафилов. Заършил е висше образование, специалност транспортна техника и технологии. Бил е общински съветник през мандат 2015-2019 .

И в трите общини ПП"ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД" залага на разпознаваеми, сериозни и отговорни хора, които ще работят открито и ще приложат целия си професионален потенциал за развитието на общините си.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм