Кандидатът на ГЕРБ за Първомай помогна за нова класна стая

Автор:
Сряда, 25 Септември 2019 13:23
Кандидатът на ГЕРБ за Първомай помогна за нова класна стая

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков дари лични средства за спешен ремонт на класна стая в СУ "Проф. Асен Златаров". Той се отзова незабавно и подкрепи реконструкцията в първомайското училище. Непредвидени обстоятелства малко след старта на новата учебна година наложили да бъде ремонтиран един от кабинетите на първокласниците. Кичуков сам потърсил ръководството на училището, за да помогне. Създал организация и поел финансирането за подмяна на осветлението и подовата настилка, цялостно боядисване на стените и тавана.
Ремонтните дейности са били извършени през празничните дни, за да може децата да влязат за редовните си занятия в обновената класна стая. Родителите също са се включили с доброволен труд.
В същото време на неформална среща с дами от Първомай кандидат-кметът на ГЕРБ Асен Кичуков обеща нов пенсионерски клуб с всички удобства, ако бъде избран. Пенсионерите са се оплакали, че в момента са принудени да провеждат срещите и събитията си в мрачен клуб, без достъп на пряка слънчева светлина, който се намира в приземен етаж.
По време на срещата Кичуков обещава просторен клуб с всички необходими удобства – репетиционна, кът за спорт и климатик, за да се чувстват възрастните хора комфортно.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм