Кметът на Кричим с приветствие за първия учебен ден

Автор:
Понеделник, 16 Септември 2019 15:46
Кметът на Кричим с приветствие за първия учебен ден

Уважаеми директори,
Уважаеми учители, родители и ученици!

Поздравявам Ви по случай откриването на новата учебна 2019/2020 година. Първият учебен ден е сред най - вълнуващите дати в българския календар, това е денят, в който сърцата на ученици, учители и родители бият в един ритъм.
Скъпи ученици, нека новата учебна година бъде за вас много здрава, щастлива, успешна и ползотворна. Бъдете винаги щастливи и усмихнати, любознателни и заредени с неизчерпаема енергия! Нека дните ви бъдат изпълнени с много усмивки и безброй щастливи мигове в училище!
Уважаеми учители, чрез Вас учениците получават увереност, че имат сили да постигнат мечтите си, а какво по - хубаво от това да дадеш на някого криле! Вярваме Ви и благодарим за това, че не щадите усилията си да израснат децата на Община Кричим знаещи и можещи!
Уважаеми родители, гордейте се с успехите на вашите деца. Насърчавайте ги и бъдете търпеливи в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване и усъвършенстване. Сигурни сме, че тук те ще открият и развият своите таланти, знания и умения.

На добър час, здрава и успешна нова учебна година!

Атанас Калчев, кмет на Община Кричим

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм