Музеят на Авиацията се включва в НОЩ/Пловдив

Автор:
Четвъртък, 12 Септември 2019 11:19
Музеят на Авиацията се включва в НОЩ/Пловдив

Музеят на авиацията Ви очаква на 13 Септември от 16:00 до 20:00 за да се включите в програмата "Полети в НОЩ/Пловдив 2019" .

С помощта на VR очила посетителите ще „влязат“ в кабините на Ми-8, Ми-24, МиГ-21 Бис и ще заемат мястото на пилотите. Като част от „екипажа” ще разгледат контролните табла и ще бъдат в ролята на стрелци.

Военно формирование 54270 - Пловдив ще представи за достъп комплексна свързочна апаратна в експлоатация от 2018 г. Апаратната е в състояние да осигури в комуникационно отношение Щаб на вид въоръжена сила. Посетителите ще могат да видят работното място на ръководител бойно управление на авиацията, изграждане на видео и ай-пи телефония, ще бъдат демонстрирани цифрови и аналогови телефонни комуникации и предаване на видеоинформация в реално време. В демонстрацията участват полеви команден пункт (ПКП) на ЗИЛ 131 и комплексна свързочна апаратна за достъп (КСА-Д1) на КАМАЗ 4310 комплект с ремарке.

Малки и големи ще могат да се потопят в играта „Летец откривател,където ще научат повече за машините във външната експозиция на музея и техните елементи.

В традиционната атракция „Експонатите оживяват“ гостите ще могат да разберат какво е усещането да влезеш в кабините на самолет Л-29 и вертолет Ми-1.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    „Експонатите оживяват“ - ще видим ли на уреда и оживелия пенсиониран шофьор на самолет Радев?!? http://www.glasove.com/images/news-main-images/77625.jpeg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм