Атанас Калчев тръгва към 4-ти мандат в Кричим

Автор:
Четвъртък, 12 Септември 2019 07:01
Атанас Калчев тръгва към 4-ти мандат в Кричим

Кметът на Кричим Атанас Калчев регистрира политическа партия "Движение Нашият град" в Централната избирателна комисия вчера. Калчев с поредните си три мандата е от най-успешните и дългогодишни кметове в Пловдивска област.

На 27 октомври той и екипът му заедно с членовете и привържениците на ПП "Движение Нашият град" ще се бори за четвърти мандат.

Ето и обръщението на Атанас Калчев към жителите на Община Кричим:

Уважаеми съграждани, приятели и симпатизанти,

с удоволствие ви съобщавам, че ПП „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД” е вече регистрирана в Централната избирателна комисия за участие в местните избори за общински съветници и кметове, които ще се проведат на 27 октомври 2019 г.

Решението на ЦИК за регистрация на партията е постановено след извършената проверка на внесената документация и съпътстващата подписка от 5 033 избиратели подкрепили регистрацията ни за участие в местните избори.

В качеството ми на политически лидер и председател на ПП „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД”, отправям от свое име и от името на ръководството на партията, искрена благодарност към всички онези, които ни се довериха и ни подкрепиха с подписа си в този наистина важен за нас момент – регистрация в ЦИК при спазване на законовите изисквания, част от които са наличие на не по-малко от 2 500 валидни подписа от избиратели.

Горди сме от оказаната ни подкрепа, защото цялата отговорност по управлението на ПП „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД” е вече в нашия град – седалището и адреса на управление, цялото ръководство на партията, включително и аз в качеството ми на председател на Изпълнителното бюро и представляващ политическата партията, са ситуирани и регистрирани в Кричим. Получената от вас подкрепа е показателна, че всички вие оценявате постигнатото от нас до момента, а това ни амбицира да продължим да отстояваме интересите на нашите съграждани с още по-голям ентусиазъм и енергия, още повече сега, когато цялото ръководство на партията са лица от нашият град, хора, които вие познавате и срещате всеки ден.

ПП „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД” е политическа партия с регионален характер, няма парламентарно представителство, но водещите й принципи на дейност са участие в обществения и политически живот в Република България за развитието й по пътя на демокрацията, пазарната икономика, гражданското общество, развитие на идеята за местното самоуправление и практическата й реализация в рамките на закона и в обществен интерес.

В качеството ми на председател на партията, заявявам най-отговорно, че тези принципи ще бъдат отстоявани и надграждани още повече сега, когато седалището и адреса на управление са в нашия град Кричим, а увереност за поемането на тази отговорност ми дава вашата подкрепа, която високо оценявам и за която още веднъж благодаря.

Атанас Калчев – Председател на
ПП „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД”

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм