Подписаха договор за проучвания за каскада Въча

Автор:
Сряда, 14 Август 2019 15:30
Подписаха договор за проучвания за каскада Въча

Областният управител Здравко Димитров и изпълнителният директор на „Аш Индъстрийс“ ООД Алон Сегеф подписаха договор за прединвестиционни проучвания за обект „Водоснабдителна система за водоснабдяване на гр. Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада „Доспат – Въча“, съобщават от Областна администрация.

На срещата присъстваха и Моше Хершо – изпълнителен директор „Бизнес развитие“ на „Израел електрик корпорейшън“ и експерти от Областна администрация.

„Винаги съм казвал, че питейната вода е над всичко. Искам да пожелая успех на фирмата, която е спечелила. Защото този успех е важен както за Пловдив, така и за областта. Искам да благодаря на екипа, който работи от област Пловдив, без които това предпроектно проучване нямаше да може да се случи”, каза Здравко Димитров. Той подчерта, че този първи етап ще даде насоките за проучването, проектирането и самото изпълнение.

Изпълнителят на договора се ангажира с изготвянето на прединвестиционни обемно-устройствени проучвания за определяне на необходимите параметри и възможни технически решения на мащабен водоснабдителен обект, техническа, финансова и санитарно-хигиенна оценка на елементите на водоснабдителната система, с оглед оптималното им използване и задоволяване на нуждите от питейна вода в перспектива до 2070 г., социално-икономическа обосновка на инвестиционното намерение и възможностите за етапно изграждане и др. на система за водоснабдяване на гр. Пловдив и населени места от област Пловдив от каскада „Доспат – Въча“.

Ще бъдат определени местоположението, вида, характеристиките и параметрите на отделните подобекти и съоръжения, което е свързано с обезпечаване на необходимата актуална и достоверна информация, извършване на задълбочен анализ на същата и обосновка на подходящи технически решения които ще бъдат извършени в необходимия обем и пълнота.

Водоснабдяването на гр. Пловдив от каскада „Доспат- Въча” е обект с изключително голямо обществено значение за региона. С неговата реализация ще се осигури в дългосрочна перспектива качествена питейна вода за населението на гр. Пловдив и още шест общини в Област Пловдив.

"Аш Индъстрийс" ООД се оказа регистрирана само преди година, без уеб сайт и опит в подобни мега обекти! Спечелила е поръчката въпреки че оферира най-високата цена - разследване на Plovdiv-online в Още по темата!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • ДАНС

  Аш Индъстрис оод 515858496 са с адрес в Пловдив в адвокатска кантора Маламов... Самият авдокат Маламов през 2003г. е бил разследван за кокошкарски рекет...

  Адвокат и бизнесмен задържани за 72 часа за рекет от 4100 евро
  Екатерина Терзиева
  Адвокат и бизнесмен са задържани за 72 часа в ареста на 6-о РПУ в Пловдив заради поискан за крадена кола откуп. Пред "Сега" магистрати съобщиха, че се очаква днес Пловдивската районна прокуратура да внесе в съда искане за постоянна мярка задържане под стража на юриста Петър Маламов и бизнесмена Стефан Калемджиев. Двамата бяха задържани след операция на криминална полиция. В сряда РДВР-Пловдив съобщи, че двамата са арестувани при вземане на подкуп за открадната преди седмица от квартал "Изгрев" кола на гръцкия гражданин Панайотис Венецианис.

  За откраднатия Фолксваген Поло, последен модел, е бил поискан откуп от 4100 евро. Парите - 8200 лв., са били белязани. Според осведомени следи от фосфоресциращия прах са открити по ръцете на единия от двамата задържани. Юристът и бизнесменът са били хванати с банкнотите в джип във вторник по обед. По-късно през деня фолксвагенът е намерен изоставен.
  По непотвърдена информация Маламов е адвокат на Панайотис Венецианис. Той е бивш полицай, бил е и селски кмет.

  Разследването за спечелилата с най-висока цена фирма продължава!

 • ДАНС

  Спечелилата компания „Аш Индъстрийс“ ООД е регистрирана в Израел през 2018г. и дори няма уебсайт. С кого баскетБудалистът Здравко Димитров сключва договори и раздава народна пара за проект подготвян от десетилетия?!? И как такъв безхаберник като пловдивската баба Цецка - Зико, въобще има наглостта да се явява за кмет?!? От името на бай Радан може, там беше с Дай България, но от името на ГЕРБ?!? Африканската чума удари явно и ръководството на ГЕРБ...

 • ДАНС

  ASH INDUSTRIES LTD RNַַ 515858496, регистрирана 2018-06-11 с предмет на дейност: всичко разрешено от закона, със скромен офис в малък бизнес център в малкото градче Нес Циона... https://i.ibb.co/MSdvDgT/image.jpgКакъв опит има фирма с едногодишен стаж, във водно поректиране предстои да видим, но решението на комисията назначена от Здравко Димитров - баскетболиста буди въпроси: никакъв опит и история, най-висока цена - а първо място?!?

 • читател

  Тотев като пи кафе със Зико - пита ли го как бе избрана ASH INDUSTRIES LTD - фирма фантом и без никаква дейност за този сложен проект!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм