Кметица заключи община и отпраши към Мармара

Автор:
Понеделник, 08 Юли 2019 16:26
Кметицата Славка Чакърова Кметицата Славка Чакърова

Кметицата на община Чепеларе в комплект с единствената си заместничка буквално блокира работата с граждани като пое със служебен автомобил от днес до другия понеделник към Мармара, Турция, разбра Plovdiv-online.

Славка Чакърова ползва покана на колегата си кмет на община Мармара за гостуване, но в разрез с всякакви правила е забрала за компания Наталия Каварджиева, която е единствената й заместничка в общината. На вратите на двете дами са сложени табелки, че ще са на работа идния понеделник.

Дотогава няма кой да разпише какъвто и да било документ в общината, недоволстват граждани.

Председателят на Общинския съвет в Чепеларе Росица Черпокова потвърди новината ни за хаоса в родопския курорт, който е само на 10 км от Пампорово.

Аз разписах командировъчното на г-жа Чакърова, тъй като тя показа покана от кмета на община Мармара да му върне гостуване. Не знаех обаче, че ще вземе със себе си и заместник-кмета, сподели съветник № 1.

Още по-куриозното е, че двете дами пътуват за турския курорт със служебния автомобил.

Кой е зад волана и има ли други в лимузината е пълна загадка, тъй като командировъчните надолу по йерархията са разписани от самата кметица Славка Чакърова, каза още Росица Черпокова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Това патриотично-кунево-раданово недоразумение, се надявам на идващите избори да спре, да пречи на Чепеларе да се развива...

 • големия

  Най-цензурираният сайт в България е "СЕГА"...

 • Димитрина

  Ми нека тя да си ходи кадето иска а ние тук да си седим с проблемите нищо не направи за нас нищо не направи за Чепеларе но не знам кой ще гласува за нея нека да се забавлява мандата ще сврши

 • ДАНС

  Зико, пловдивската баба Цецка, дето направи някаква измама с прецакването на ловната дружинка в Съединение има общо с Чепеларе. Един, от дебилите, който пловдивската баба Цецка - Зико ползва, за да прецака ловната дружинка е регистрирал прясна фирма в Чепеларе. Разследваме, очаквайте бомби...

 • Стиф

  Още малко му остана на това недоразумение!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм