3-ма обжалват присъда срещу 2 опита за убийство

Автор:
Понеделник, 10 Юни 2019 18:20
3-ма обжалват присъда срещу 2 опита за убийство

Трима от четирима съучастници обжалват присъдата си за два опита за убийство.

Делото е образувано по жалби на трима от четиримата подсъдими срещу присъдите им по дело за два опита за убийство, които са извършени на 2.05.2016 г. в гр. Раднево.
Подсъдимият С.И. /на 22 г./ е осъден на 12 години лишаване от свобода от Старозагорския окръжен съд, като го е признал за виновен в опит за убийство на Ж. Ж., който е извършил сам, както и за друг опит за убийство на Г. И., който извършил в съучастие с останалите подсъдими по делото. С. И. трябва да заплати на Ж. Ж. обезщетение от 25 000 лева.
Подсъдимият К. И. /на 42 г. / е осъден на 8 години лишаване от свобода за това, че е направил опит умишлено да умъртви Г. Н, който извършил в съучастие с другите подсъдими, като опита за убийство е по хулигански подбуди. Той ще изтърпи отделно наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година, наложено със споразумение от Районен съд – Раднево.
Третият подсъдим Д. А. / на 26 г./ е осъден на 5 години лишаване от свобода за опит за убийство на Г.Н., който е извършил в съучастие с останалите подсъдими.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм