Здравко Димитров: Нека работим с общи усилия за Пловдив

Автор:
Вторник, 24 Декември 2019 09:09
Здравко Димитров: Нека работим с общи усилия за Пловдив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров изпрати Коледно и Новогодишно приветствие до всички пловдивчани чрез медиите. Ето пълният текст:

Уважаеми госпожи и господа,
Скъпи пловдивчани,

В навечерието сме на едни от най-чаканите и светли семейни празници. Броени дни остават до началото на Новата 2020 година. В тези дни изпълваме сърцата си с искрена надежда и дълбока вяра и правим равносметка на постигнатото през отиващата си годината. 

Изминалата 2019-та не беше лека. Тя беше годината на Пловдив – Европейска столица на културата! Беше наситена с емоции, работа и предизвикателства, но беше добра за Пловдив. Тази титла е особено ценна, защото ЗАЕДНО е не просто мото -  това е кауза, залегнала дълбоко в историята на нашия град. ЗАЕДНО е нашата формула за успех. 

Така първите 8 седмици от мандата се оказаха изключително динамични с много предизвикателства. Благодаря на хората от екипа, че отговориха на темпото и не се уплашиха от работата. Намерихме решения за някои сложни казуси в диалог с хората и те видяха, че имат срещу себе си добронамерена и работеща администрация.

През Новата 2020-та година с общи усилия ще продължим да работим за престижа на любимият ни град и за това Пловдив да бъде още по-добро място за живеене. 

Бъдете здрави Вие и Вашите семейства, уважаеми пловдивчани! 

Нека да си пожелаем да бъдат светли празниците ни, да бъдат честити дните ни, да се сбъднат всички наши желания! Нека всяко добро дело, с което се захванем, се увенчае с успех!

Честито Рождество Христово и Щастлива Нова 2020-та година!

Здравко Димитров

Кмет на град Пловдив

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Стига приказки и пожелания Здравко! Освен "бистрене" на проблемите и 10 обърнати светофара, нищо друго не си направил! И "банкянския селянин" надмина вече! Ако ще кметуваш - прави го! Ако не - да викаме Славчо Атанасов и да спасяваме Пловдив!

 • читател

  отговори на: читател

  https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpgИдиоти и идиотки продължавайте с искането на https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgСлавчо Метлата!!! И през новата 2020г. И да забравите и Слави учиндолски, 7/8 дебили.

 • читател

  отговори на: читател

  Оооо Наташке, изпускаш си нервите, засрамена от некадърността и малоумието на гербските избраници! След изборите думба - лумба, ама се оказа, че кметлъка не е паница с фасул, та да го излапаш по Коледа! Излагацията ще е голяма, ама хайде да не приказваме повече! Празник е! Е, вие в Русия Коледа нямате /имате само дядо Мраз/, ама аз все пак ти пожелавам весела Коледа и приятни празници! :D

 • читател

  отговори на: читател

  Откачалко, продължавай да си искаш https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgСлавчо Метлата и през следващата година, както и през последните 8 години... И се снимай с метла пред елхата , на фона на Общината, че https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpgСлавчо Метлата няма да влезе никога повече там като кмет - https://i.ibb.co/gF4360F/image.jpgнай-голямото посмещище кметувало в Пловдив.

 • читателЯТ

  отговори на: читател

  Дрън-дрън, лесни лозунги от Комунистическо ("дайте да дадем, другари!")
  Както се е барикадирал зад десетина "заместници" види се мозъклията микроцефал нито умее да управлява, нито даже ще се опита, след като е докопал местенцето на стената с по'третите на Вождовете.
  "читател" да 'свинява, ама сега ша форматирам на воля, дано се пръсне от злоба

 • читател

  отговори на: читателЯТ

  Форматиращ кретен, не ти ли започнаха елетрошоковата терапия, та да намалиш лудото форматиране...

 • читателОТ

  отговори на: читател

  ша форматирВам, ПУКНИ

 • Пловдивчанин

  Стига вече с тоя Славчо, той е минало. Видяхме Здравка - мадам лъжа - изживяваща се в момента като кметица, виждаме и Здравко и двамата не стават, не знаят и не могат. Ще се търси друг способен,енергичен и можещ. Без 9 допълнителни кмета и те искащи 120 милиона.

 • Моти

  Здравка кметицата и Здравко и двамата ГЛУпави ще останат в историяга на Пловдив - искащи 120 милиона. Ще заробят и новородените бебета. Срам за Пловдив. Алчни са здравка. Здравко,9 кмета и др
  .

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм