Атанас Ташков се срещна с хор Ангел Букорещлиев

Автор:
Понеделник, 20 Май 2019 13:32
Атанас Ташков се срещна с хор Ангел Букорещлиев

Народният представител от ГЕРБ инж. Атанас Ташков пое пред Пловдивското певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ – най-старото хорово дружество в България, ангажимента да съдейства за решаването на текущи проблеми, свързани с материалната база. Това стана ясно след срещата му с представители на хора, която се състоя в откритата приемна на депутата в шатрата на ГЕРБ в центъра на Пловдив.

„Когато и да сме се обръщали към нашия народен представител за съдействие, винаги сме получавали неговата подкрепа. Неведнъж е идвал на наши концерти, срещал се е целия хор, помагал ни е в трудни моменти“, сподели диригентът на певческото дружество Цветан Цветков.

По време на срещата, освен обсъждане на конкретните проблеми, бе подчертана и необходимостта да се гласува активно на предстоящите избори за Европейски парламент. „Не може да си пасивен и да не гласуваш, а после да се оплакваш“, смята диригентът Цветан Цветков. Народният представител инж. Атанас Ташков призова гражданите да изберат №12 в интегралната бюлетина и по този начин да подкрепят просперитета на България и по-нататъшното утвърждаване на авторитета ѝ като равнопоставен и уважаван партньор в голямото европейско семейство.  

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм