Броят на новородените в Централен устойчиво се покачва

Автор:
Четвъртък, 18 Април 2019 10:52
Броят на новородените в Централен устойчиво се покачва

Броят на новородените в „Централен“ устойчиво се покачва

Кметът на „Централен“ Георги Стаменов заедно с пловдивската фирма „Чиполино“ продължават кампанията за насърчаване на раждаемостта.

Специално изработена папка в синьо или розово според пола на новороденото към акта за раждане заедно с комплимент от фирмата-партньор на кампанията ще получават и през 2019 г. родителите на всяко новородено в район „Централен“. Към март т.г. отдел ГРАО на районната администрация е раздал всички 500 дарени залъгалки и талони за отстъпка за стоки за новородени. „Инициативата е част от нашата корпоративна социална отговорност и ще продължим партньорството си с екипа на г-н Стаменов и тази година,“ коментира Нина Миткова, изпълнителен директор на фирма „Чиполино“, които през април доставиха още 1000 залъгалки за бебетата в „Централен“. Районният кмет Георги Стаменов споделя изключително позитивна обратна връзка от родителите, които към акта за раждане получават кратък поздравителен адрес на цветна хартия и малък подарък.

По данни на ГРАО към район „Централен“ през периода януари-април 2019 г. администрацията е съставила 300 акта за раждане, което е с 30 повече от предходната година за същия период от време.

Номерът на всеки акт за раждане участва и в томбола за по-голям подарък, осигурен от „Чиполино“, която се провежда два пъти годишно от 2018 г. насам.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм