Шишманов: Чомаков трябва да бъде анатемосан в Пловдив!

Автор:
Четвъртък, 11 Април 2019 11:19
Шишманов: Чомаков трябва да бъде анатемосан в Пловдив!

Това е една схема, наложена от управлението на Иван Чомаков през 2007 г..

Това заяви зам.-председателят на ОбС  и общински съветник Камен Шишманов.

Този човек трябва да бъде анатемосан в нашия град, защото седмица преди края на управлението му се направиха заменки. Една от тях е на ЕТ Виел, която придоби 7 имота в централна градска част. Сега ние трябва да решаваме казуса на д-р Иван Чомаков. Сега имаме един оценител на възложителя от частната фирма. Всички знаем, че оценителите имат долни и горни диапазони на оценките си. 

Сега какво става - ако одобрим цената от 4,6 млн. лв - сме лоши, ако не я одобрим - пак сме лоши, коментира Шишманов.

Така горещият картоф е хвърлен в Общинския съвет и във всички нас. Сега ще дойде и третия парк - до Новотела, на ул. Неофит Рилски.

Който си е дробил попарата - да я сърба. Нека правим по-малки грешки, завърши зам.-председателят на ОбС.

Лилия Учкунова се възмути, че 4,6 млн. лв от бюджета на Пловдив ще бъдат дадени за закупуване на един терен, продаден преди години.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Чомака

  Абсолютно правилно, тогава кмета ошушка града и сега си живее щастливо. Тотев се чуди как да се оправя

 • Семкаджия

  Вярно ли е, че по времето на кмета Иван Чомаков са билиизвършени огромни престъпления за разграбване на общинска собственост чрез нагласени конкурси, преразход за десетки милиони за почистване на града, създаване на вредни за общината общи дружества с частници с цел тяхното обогатяване и са били подарени Пловдивския панаир, най-хубавите къщи в Стария град и много други имоти на Гергов, а подкупите, които Чомаков е взел са в огромни размери...но всичко това е покрито от приятелите му в неговата масонска ложа, като прокурора Росен Димоа, а Чомаков вместо да получи наказаение или поне да работи, живее безделно харчейки натрупаните пари?

 • славо

  Заклинанието шишманово е върха на цинизма! Общински съветник!?!?!? Този няма ли да се маха най-после - събра стаж за пенсия от ПОС. Не се ли нагуши вече?

 • Пловдив тогава умря

  Най-голямото разграбване е тогава при Чомаков.

 • Чичо Скрудж

  Иван Чомаков, разсипал Пловдив, не трябва да бъде анатемосан! Той чисто и просто трябва да бъде...затворосан! Но, няма как това да стане, след като един негов адаш - Иван Костов, разсипа цялата ни държава и никой нищо не направи! И той горкият, сега си живее като цар! Прочие, всичко вече е изгубило давност! Абе битият си бит, еб***ят си е**н!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм