Монтираха антипаркинг скоби на булевард Източен

Автор:
Монтираха антипаркинг скоби на булевард Източен

Хоризонтална маркировка и скоби бяха поставени на 40 места за паркиране на бул, „Източен“, съобщи районният кмет Николай Чунчуков. Те се намират на новия паркинг между булеварда и улица „Славейна“ и са предназначени за жители по Наредбата за реда и условията за издаване на разрешение за ползване на място общинска собственост на територията на Община Пловдив.

Живеещи в съседните блокове благодариха на кмета на район „Източен“ Николай Чунчуков за последователната му политика за премахване на старите метални гаражи и връщането на междублоковите пространства. Те споделиха задоволството си от факта, че там вече е чисто и благоустроено.

Паркингът с общ капацитет 160 автомобила бе изграден на мястото на премахнатите 70 метални гаражни клетки. В пространството бяха обособени зелените площи, монтирани бяха бордюри, положен бе нов асфалт.

Кметът на „Източен“ Николай Чунчуков съобщи, че в момента се обособяват места за отдаване по условията на наредбата на улица „Славянска“ 91 и припомни, че желаещите могат да подават заявления в районното кметство.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • МЕЧ

    А при липса на желаещи да плащат грешни пари на общината какво ще се случи с т.нар. колчета

  • За Кмета на Източен

    Кметът на Източен все около хотела на пловдивския кмет чисти и подрежда . Да поподреди малко и Гладно поле . Хората си махнаха гаражите и вече трета година е като след война . Да не говорим за детските площадки , пейките , алеите ….. Всичко е леш ! Защо ли кмета не се интересува от това кварталче , а гледа все около кметския имот ?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм