Деси Добрева преди концерта в Пловдив

Автор:
Четвъртък, 21 Март 2019 18:39
Деси Добрева преди концерта в Пловдив

Изключително се вълнувам, че ще посрещна рождения си ден на сцената заедно с пловдивската публика. За мен проекта «Лудо младо» е нещо много лично, тъй като го подготвям от много години. Целта ми беше да възродя българската песен като й дам нов живот и затова всяка песен и всяка нота е изстрадана и преживяна от мен.

През годините имах възможността да срещна най-различни таланти и съм много благодарна, че успях да събера един страхотен екип от съмишленици – музиканти и танцьори, и не само, които вярват в мен и в това, което правя. На сцената на зала «СИЛА» в гр. Пловдив ще имам щастието отново да съпреживея магията на концерта «Лудо младо» заедно с най-добрите – уникалните музиканти в бенда «Лудо младо» и танцьорите от «В шоплука», и още.

Ще пеем с цяло сърце и гърло любимите български песни «Катерино моме», «Йовано, Йованке», «Една българска роза», «Кой уши байряка», «Лудо младо», и много други. Специално за този проект написах хорото «Добревото», което ще чуем и надявам се, изтанцуваме заедно на 28 март в зала «СИЛА» от 19 часа , и още, и още.

Каня всички почитатели на хубавата и качествена музика да изживеем заедно «Лудо младо» и да посрещнем заедно рождения ми ден! Да се слеем в едно сърце, една душа, един народ!

Билети може да закупите в Билетен център пред община Пловдив, туристически информационен център до Римски стадион, касата на Античен театър ( вход към АМТИИ), както и в цялата партньорска мрежа на Ивентим.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм