4-ти за годината паркинг е изграден в район Източен

Автор:
Четвъртък, 21 Март 2019 12:32
4-ти за годината паркинг е изграден в район Източен

В район „Източен“ е готов четвъртият поред паркинг от началото на годината. Той се намира на ул. „Славянска“ 93, на гърба на бившето АОНСУ и е с капацитет над 25 места, съобщи кметът Николай Чунчуков. Той допълни, че гражданите могат да подават заявления за кандидатстване по реда на новата общинска наредба, като паркоместата със скоби няма да са повече от 30 на сто от общия брой. Останалите ще са за свободно ползване от гражданите, уточни районният кмет.

В администрацията на „Източен“ отчитат голям интерес към паркоместата по Наредбата за местодомуване на моторни превозни средства. Само през миналата седмица са входирани 30 заявления от жители на квартала зад стадион „Христо Ботев“.

От началото на тазгодишната строителна програма в „Източен“ са изградени паркинги и са облагородени две междублокови пространства на улица „Богомил“ и едно на „Цариградско шосе“.

Подобряване на условията на средата на живот е сред основните приоритети в работата ни и през тази година, подчерта кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • от квартала

    Все в близост до хотела на кмета облагородявате ! Елате и свършете някаква работа в " Гладно поле "!
    Е, всяка сутрин три циганки/ромки влачат чувалчета и метли , но къде премели , къде подминали …..
    Вижте на какво приличат зелените площи . Засадете нещо . За детските площадки да не говорим . Трябва дете да пострада , за да се разпъргавите !

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм