Ден на отворените врати в Юридическия факултет

Автор:
Неделя, 17 Март 2019 10:31
Ден на отворените врати в Юридическия факултет

Членове на изпитните комисии по български език и история ще представят спецификите на двата изпита и най-често допусканите грешки

Юридическият факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ организира Ден на отворените врати на 22 март от 14:00 ч. в 6-а аудитория на Ректората на висшето училище на ул. „Цар Асен“ № 24, съобщи зам.-деканът доц. Христо Паунов.

По време на събитието присъстващите ще се запознаят с историята, функциите и дейностите на Юридическия факултет, с работата на студентските кръжоци и клубове в ЮФ, условията за провеждане на учебния процес и др.

Специално внимание ще бъде отделено на изискванията и условията за прием в специалността „Право“ на ЮФ като държавно регулирана професия.

В събитието ще участват деканът на факултета – проф. Венцислав Стоянов, зам.-деканите и членове на изпитните комисии по история и български език в ПУ „Паисий Хилендарски“, които ще представят спецификите на двата изпита и най-често допусканите грешки от страна на кандидат-студентите.

 

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм