Цветан Цветанов: ГЕРБ твърдо стои зад Йордан Кюмюрджиев

Автор:
Събота, 25 Октомври 2008 14:42
Целувките на Славчо със Станишев разкрили докрай предателството на ВМРО 
Автор plovdiv-online 
ImageНяма причина местният лидер на ГЕРБ и бивш председател на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев да бъде свален от поста. Това каза в Пловдив председателят на партията Цветан Цветанов, който дойде за Кръглата маса по проблемите на здравеопазването, провеждаща се в Новотел Пловдив.
Подмяната на вота в Пловдив, при който Йордан Кюмюрджиев беше сменен като председател на Общинския съвет, е предателство, отсече Цветанов. ВМРО наруши едностранно подписаното споразумение с нас и се прегърна с БСП. Това е обидно не само за ГЕРБ, но и за пловдивчани, каза Цветанов и припомни, че Пловдив през последните 18 години никога не е бил управляван от червените.
Според Цветанов предателството на ВМРО е само с оглед да се остане във властта. Като пример Цветанов посочи целувките, които кметът Славчо Атанасов удари на премиера Сергей Станишев преди две седмици пред Община Пловдив. Вижда се как Пловдив беше блокиран от централната власт, докато градът се управляваше от ГЕРБ и ВМРО, и как сега финансовото кранче е развъртяно, каза още Цветан Цветанов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм