Александър Константинов става Главен директор на направление

Автор:
Вторник, 21 Октомври 2008 17:29

Новият Биг Мениджър ще е подчинен само на Славчо Атанасов, казва самият кмет 

Автор plovdiv-online

ImageГлавният директор на Направление „Общинска икономика, екология, европейски проекти и здравеопазване” Александър Константинов от утре ще започне работа в общината, съобщиха от пресщаба на Славчо Атанасов. Константинов ще поеме ресора на уволнения преди време зам. – кмет Георги Григоров. Ресорът ще е под наименованието Направление, а не Главна дирекция, както първоначално беше офериран от ВМРО на БСП поради юридическа невъзможност в Община Пловдив да съществува такова звено.

Лоша дума за човек, с когото съм работил, няма да кажа, но не искам да скрия, че нещата в ресорите, които г-н Константинов поема, не вървяха особено добре, заявява кметът Атанасов. По тази причина на него ще му е много тежко, но той ще има пълно съдействие от мен и ще бъде пряко подчинен само на мен, обещава кметът.

До 31 октомври Ал. Константинов  е в болнични и няма да подписва документи, но влиза в общината, за да не се губи повече време, обясни още Атанасов.

Самият Константинов заяви, че ще бъдат спазени всички закони и ще уведоми Инспекцията по труда за новия си трудов договор. Александър Константинов ще напусне поста на директор в „Крепрежни изделия”, но това ще стане след 31 октомври, защото до тогава е в болнични. Реално започвам от 3 ноември, каза Константинов. Но моя беше молбата да дойда тук още от утре, радвам се, че кметът Славчо Атанасов прие, чувствам се физически добре, независимо от претърпяната операция, и имам желанието да спестя периода на опознаване и по-бързо да навляза в материята. Знаете, че идва краят на годината, готви се новият бюджет, има изменения на нормативната база, има нови наредби, които трябва да се правят, нямаме време за губене.

Кадрови промени за момента няма да има, заяви още новият Главен директор. Първо трябва да вляза в работата на специалистите и дирекциите и едва тогава ще направя предложения, ако считам, че е необходимо. За момента не идвам с такава мисъл. Надявам се, че и с новия колега по ред и сигурност ще работим добре, защото бариери между отделните ресори няма да поставяме и няма да се абсолютизират нещата кой на кого е подчинен. Транспортът ще се поеме като ресор от мен, но понеже е свързан и със сигурността и реда, аз се надявам, че с другия зам. – кмет Руси Панчев ще работим перфектно, за да стане транспортът в Пловдив по-добър, заключи Константинов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм