Батак с капиталовите разходи, в ресора на Петко са

Автор:
Четвъртък, 09 Октомври 2008 19:21

Славчо Атанасов трябва да издири виновника и да докладва в едномесечен срок 

Автор plovdiv-online

ImageКато пълен батак определиха от опозицията в ОбС усвояването на капиталовите разходи от администрацията на кмета Славчо Атанасов. Даниела Йотова повтори цифрите, извадени по-рано тази седмица от ГЕРБ.

Тя бе реплекирана от водача на левицата Николай Радев, който обвини доскорошните коалиционни партньори на ВМРО – ГЕРБ, за липсата на ефективно усвояване. На репликата скочи лидерът на ГЕРБ и бивш шеф на ОбС Йордан Кюмюрджиев, който обвини Радев, че не е запознат с разпределението на фукнциите и отговорностите в администрацията. Капиталовите разходи са в ресора на зам.кмета по имотите Петко Атанасов (ВМРО), каза Кюмюрджиев.

Приемането на бюджета за шестмесечието не остави никакви съмнения в смазаната вече машина на новото мнозинство – ВМРО, БСП, Атака, ДПС, „Александър Стамболийски”, СДС, ССД, Граждански съюз за нова България. „За” гласуваха 25 съветници, „против” – 11, един се въздържа. Против бяха единствено съветниците от ГЕРБ, подкрепяни от ДСБ.

Любозар Фратев от ДЕР поиска от кмета Славчо Атанасов да потърси отговорност от виновните за неусвояването на капиталовите разходи и в едномесечен срок да докладва в ОбС. Градоначалникът прие задачата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм