Ала-бала-портокала от Петя Дойчинова за колите на Славчо

Автор:
Сряда, 08 Октомври 2008 23:23

Да влиза Главният директор, че простотиите в общината край нямат 

Автор plovdiv-online

ImageГлавният секретар на Община Пловдив, който скоро ще бъде клъцнат в огромните си правомощия досега, стъпи накриво в нелепо обяснение защо спечелилата търга за служебни коли фирма Омникар, още не е доставила автомобилите. Припомняме, че кметът Славчо Атанасов обяви след конкурса, че един от силните пунктове в офертата на Омникар бил, че колите – марка Рено Меган, идват тутакси. Това тутакси се проточи повече от месец.

На 4 септемви Омникар спечели търга. Оттам нататък – ни коли, ни дявол. Според Петя Дойчинова забавянето било по вина на оставката на председателя на конкурстната комисия Георги Григоров (ГЕРБ), който бе уволнен, и другият гербер във властта – ген. Димитър Цветков, който пък сам си подаде оставката, макар това да стана едва миналата седмица.

Новите автомобили за общинската администрация все пак ще бъдат доставени на 25 октомври, като договорът с Омникар ще бъде подписан ден преди това, обеща главният секретар на Дойчинова. Тя била натоварена от патрона си Славчо Атанасов да довърши обявената процедура по Закона за обществените поръчки.

Хайде, да влиза Главният директор, че да тръгне тази община, бе!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм