Славчо Атанасов дава партиен клуб на младоженеца Свинаров

Автор:
Понеделник, 06 Октомври 2008 14:51

Автор plovdiv-online 

Image
Славчо, Свинаров и Дончев
Кметът Славчо Атанасов се срещна с председателя на Българска нова демокрация (БНД) Николай Свинаров, който бе съпровождан от пловдивския депутат Владимир Дончев. Бившият военен министър и настоящ младоженец Николай Свинаров е поискал по време на аудиенцията общината да даде сграда за партиен клуб на БНД. Славчо Атанасов се е съгласил да откликне на молбата на двамата бивши царисти, които се отцепиха от НДСВ и с други съмишленици от т.нар. кръг на панайотките направиха първо парламентарна група, а след това и партия.

Малко след раждането на БНД и избора на Николай Свинаров за партиен шеф, бившият военен министър взе, че се разведе с дългогодишната си съпруга Росица, с която е женен от 30 лета, и мина под венчило с 18 години по-младата служителка в отдела по евроинтеграция в Министерски съвет - брюнетката Деница.

Свинаров оставил скъпата къща в столицата, за която обяви, че е строена с банков кредит, на съпругата си и започнал както личния, така и партийния си живот от нулата. Какво безразсъдство!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм