Премиера на хитовия Нито вълк-нито куче на 08/06

Автор:
Понеделник, 04 Юни 2018 13:46
Премиера на хитовия Нито вълк-нито куче на 08/06

Предстои премиера на филма "Нито вълк - нито Куче" ( Neither Wolf nor Dog) за българските киносалони.

Продуцентът на филма Стивън Л. Симпсън премести компанията си от Холивуд в България и ще представи лично "Нито Вълк - нито Куче" пред българската публика. Главният герой, Дейв Белоглав Орел (Dave Bald Eagle) , почина през 2016 година на постолепната възраст от 97 години. В онзи момент вестта за неговата смърт беше най-четената новина на BBC в целия свят.

През целия си живот той е имал десетки филмови роли като в носителя на Оскар, "Танцуващият с вълци", на режисьора Кевин Костнър. Имаме вече обявени дати за София (10.06, Дома на киното), Пловдив (08.06, Lucky Дом на киното) и Варна (15.06, Фестивален и конгресен център към НДК).

Симпсън е независим филмовпродуцент със страст към културата и живота на индианците. Филмът е по едноименния бестселър на Кент Нърбърн и писателят сам се обръща към Симпсън след празните обещания на продуценти от Холивуд. Филмът продаваше повече билети от много Холивудски продукции в САЩ, рейтингът на филма е с по-висока оценка на публиката, от който и да било в момента филм в Щатите.

Пристигането на Стивън в Пловдив привлече визити на актьори като Джерард Бътлър.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм