Ритуално самоубийство на син и майка в черни дрехи над Лясково

Автор:
Петък, 26 Септември 2008 18:05

И двата трупа са с черни панталони, черни якета и черни маратонки 

Автор plovdiv-online 

ImageТрупове на мъж на видима възраст 25-30 г. и жена около 50-55 г. в напреднал стадий на разложение и с неустановена самоличност, са намерени около 11 часа в четвъртък в поречието на р. Лясковска, над асеновградското село Лясково, съобщават от ОДП - Пловдив. В събота самоличността на двамата е установена. Те са майка и син.
При пърноначалния оглед не са открити данни за насилие. Мъжът е висок около 170 см, с тъмна коса. Облечен е с черен панталон, черно шушлеково яке и черни маратонки. Жената е с ръст около 160 см., с червена дълга коса до раменете. Тя е била облечена с черни дънки и черно шушлеково яке, обута е с черни маратонки. Възможно е двойката да е принадлежала към секта заради еднаквите черни облекла. Не се изключва и ритуално самоубийство. Точно тази версия се оказва най-вероятната.

По-късно от полицията съобщиха, че жената и мъжа са майка и син. Двамата не са били обявявани за издирване. Мъжът е 30-годишният С. Б., а майка му Р. Б. е на 55 години. И двамата са от Пловдив. Най-вероятната версия, по която се работи, е изложената от plovdiv-online - ритуално самоубийство.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм