Антимасонът Волен Сидеров върна масоните на власт в Пловдив

Автор:
Четвъртък, 18 Септември 2008 13:15
Илко Илиев избран за нов шеф на съветниците с 33 гласа "за", против само ГЕРБ и ДСБ 
Автор plovdiv-online 

ImageОбщинските съветници от Атака върнаха масоните на власт в Пловдив, след първо свалиха предсрочно председателя на ОбС Йордан Кюмюрджиев (ГЕРБ) с 26 срещу 23 гласа, а след това и избраха масона майстор Илко Илиев (ВМРО) за съветник № 1. За Илиев гласуваха 33 от общо 50-те съветници на сесията. Той не е получил единствено гласовете на ГЕРБ и ДСБ. Илиев е с повече от 10-годишен стаж като масон и членову в една ложа с кмета Славчо Атанасов, който бе посветен малко преди местните избори през 2007. В момента Атанасов е калфа. са  членове на една и съща масонска ложа, където Илиев е с 10-годишен стаж и ранг на майстор, а градоначалника е едва от 1 година с ранг на калфа. 

Новият шеф на местния парламент бе избран на нощно заседание миналата вечер, минути след отстраняването на досегашния председател Йордан Кюмюрджиев от ГЕРБ. Против избора на Илиев гласуваха само 15 от съветниците, 1 даде вот „въздържал се”. Както стана ясно впоследствие освен ВМРО, ДПС и БСП за новия председател са  пуснали бюлетина петимата общински съветници от Атака, въпреки антимасонската пропаганда на водача им Волен Сидеров и поредицата му от книги с подобно съдържание.  Николай Караиванов и Тони Симидчиева от СДС, Георги Титюков и Константин Георгиев от Граждански съюз за нова България, също са подкрепили новия председател, макар минути преди това да се кълняха във вярност на ГЕРБ и да наричаха Атака предатели.

След оповестяване на резултатите от тайното гласуване, Илиев седна на току-що освободеното от Йордан Кюмюрджиев председателско място и заяви, че се надява на тази сесия да няма победители и победени, а само помъдрели. Той назначи следващото заседание на общинския съвет за 9 октомври т.г.

Председателят на ДСБ Спас Гърневски коментира, че ново ляво антипловдивско мнозинство ще управлява града.

Пловдивчани да се въоръжат с търпение, защото нямат никаква представа какво предстои, заяви отстраненият шеф на местния парламент. Според него това, че формираното около ГЕРБ мнозинство издържа само един ден, сочи, че хората, които досега са в политиката, се борят със зъби, нокти, пари и постове, да не допуснат промяна на статуквото, а също така и политици, които биха променили управлението.

Сред журналистите пък вече върви облога  с бяла масонска престилка и бели ръкавици ли ще се влиза оттук нататък в Общинския съвет или с македонските носии, които и досега слагат съветниците от ВМРО. Възможно е сесиите дори да се откриват като масонска сбирка - с чукче от майстора на ложата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм