Кюмюрджиев се извини на пловдивчани за коалицията с ВМРО

Автор:
Сряда, 17 Септември 2008 17:11

Поемам лична отговорност за това, което ще приема Общинският съвет, каза съветник № 1

Автор plovdiv-online

ImageШефът на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев публично се извини на пловдивчани за компромисите, които групата съветници на ГЕРБ и той като лидер на партията в Пловдив са правили, за да угодят на досегашния си коалиционен партньор ВМРО. Съжалявам, извинявам се, каза Кюмюрджиев в обедната почивка на преструктуриралата мнозинства и администрация първа сесия на ОбС след лятната ваканция.

Отсега нататък поемам пълна отговорност за всичко, което се гласува в Общинския съвет, каза Кюмюрджиев. Вие видяхте кой защитаваше най-разпалено сделките с общински имоти чрез конкурс. Аз съм бил в структура, от която знам много, но не мога да го кажа. Подобни взаимовръзки повече няма да минат през пловдивския Общински съвет, гарантира Кюмюрджиев, зад когото днес имаше желязно мнозинство от 26 души, отвреме навреме подкрепяно от двамата съветници от ДПС.

На въпрос как ще коментира казаното от кмета Славчо Атанасов, след като ОбС сви структурата на висшата му администрация от 6 на 4 зам.-кмета, че Пловдив е с нов градоначалник и той самият вече минавал в кръгова отбрана, Кюмюрджиев се засмя. Атанасов е мажоритарно избран кмет и ще си е кмет. Какви ги говори, си е негова работа. Вижте решенията! Всичко, внесено от кмета Атанасов, днес бе гласувано в Общинския съвет. И за вбъдеще ще е така – разумното и което е в полза на пловдивчани ще минава. Което е в лична или корпоративна изгода, ще бъде спирано, каза Йордан Кюмюрджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм