И зам.-кметът Димитър Цветков в дипломатически отпуск

Автор:
Събота, 13 Септември 2008 16:04

Както е тръгнало, хората на ГЕРБ масово се разболяват, за да не бъдат уволнени

Автор plovdiv-online

ImageСлед като Марта Божикова си взе отпуск точно в деня, когато бе уволнен колегата й от ГЕРБ Георги Григоров, а plovdiv-online първи информира, че тя е следващата, от петък в отпуск е и третият зам.-кмет на герберите Димитър Цветков. Какво ще правим със сигурността на пловдивчани? Нали смелият летец отговаряше за нея!

Отпускът на Цветков обаче не е заради страх да не бъде уволнен, какъвто е случаят с колежката му по европейските въпроси Марта Божикова, а тъкмо обратното. Председателят на ГЕРБ – Пловдив и шеф на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев заяви, че, ако партията реши да изтегли и другите си двама зам.-кметове, а Цветков, който е в идеални отношения с ВМРО, не се подчини, да се записва при черно-червените. В момента Цветков се чудел какво да прави – да спасява поста, или да остане верен на ГЕРБ.

В същото време plovdiv-online разбра, че към о.з. генерала има оферта и от БСП. Що трябва да ходи във ВМРО, да дойде при нас, ще го направим член, казват червените охотно. Както е известно, Цветков е бивш член на БКП.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм