Кметът се покри, Илко Илиев вини Григоров за спирките

Автор:
Вторник, 09 Септември 2008 17:36

Автор plovdiv-online 

ImageКметът Славчо Атанасов избяга като уплашено "животно от нов вид" вдън гори тилилейски, след като хвърли бомбата с уволнението на заместника си по икономиката Георги Григоров (ГЕРБ). Според ГЕРБ, мотивите за уволнението са политически. Самият Славчо Атанасов връчил заповедта пред шестима свидетели, леко разтреперан и отказал да говори с бившия си вече заместник.

Според Илко Илиев, председател на групата съветници на ВМРО, Атанасов имал сериозни причини за освобождаването на заместника си. Той не влезе в подробности, но отхвърли твърденията на Григоров, че му е оказван натиск от ВМРО за възобновяване на договора с концесионера на автобусните спирки. Както е известно, този концесионер е фирма, зад която стои крупният предприемач Ангел Стефанов.

Чрез Стоян Сариев той практически спечели още в миналия кметски мандат и скандалната Ритон, която войводите проспаха и тя вече отиде в ръцете на възрастен реститут по класическа схема само за 50 хиляди лева.

Утре е насрочена и пресконференция на БСП съветниците. Припомняме, че те поискаха оставката освен на Георги Григоров, и тази на Петко Атанасов (ВМРО), който от времето на д-р Чомаков се занимава с имотите на Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм