Славчо сам спрял заповедта си за чистенето на шахтите

Автор:
Вторник, 09 Септември 2008 16:35

Вместо ревизия на договора за горивата от ВМРО наложили старите неизгодни условия 

Автор plovdiv-online

Image
Шахтите са запушени до една
Кметът Славчо Атанасов обеща да се справи с проблема с уличните шахти. Вместо това 10 месеца шахтите са запушени и чакат есенните дъждове. Ето защо.

В общинския бюджет са гласувани 650 хиляди лева за почистването. През април-май вече бившият зам.-кмет Георги Григоров подготви процедура за обществена поръчка за почистването на всички шахти, които минаха към общината. Тъй като първото полугодие беше изтървано, процедурата се пусна за второто полугодие за половината сума от бюджета. Излезе и заповед на кмета Славчо Атанасов за обявяване на поръчката. Неизвестно защо тази заповед беше спряна и досега не е проведена поръчка за почистването на шахтите. Дано скоро няма есенни дъждове, обясни механизмът на работа в администрацията Йордан Кюмюрджиев. В тази администрация обевидно Георги Григоров не е удобен. Тук не става въпрос за личностни отношения, а за принципи на работа, каза Кюмюрджиев.

Същото се случи и с предложената от Георги Григоров ревизия на договора за снабдяване на общинските сгради с гориво. Този договор е при много неизгодни за общината условия. Казаха му да не се занимава с това, въпреки че е ресорен зам.-кмет по общинската икономика и носи отговорност тъкмо за нейното функциониране, обясни още Йордан Кюмюрджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм