Кюмюрджиев в отпуск, сондират Дани Каназирева за шеф

Автор:
Понеделник, 25 Август 2008 16:59

Автор plovdiv-online

ImageМнозинство в Общинския съвет ще има и то ще е около кмета Славчо Атанасов. Той е спечелил 60 хиляди гласа на пловдивчани, а ГЕРБ само 20 хиляди. Това заявиха на нарочна пресконференция депутатът Бойко Ватев и шефът на групата съветници Илко Илиев.

Те признаха, че с председателя на Съвета Йордан Кюмюрджиев (ГЕРБ) се работи трудно и не изключиха негова замяна. Слухове спрягат шефката на Надзорния съвет на Агенцията за приватизация и съветничка от ГЕРБ Дани Каназирева за евентуален заместник на Кюмюрджиев. Трима от съветниците на ГЕРБ също били пробити и ще гласуват заедно с ВМРО. Други съветници от ГЕРБ обаче отричат да има предатели.

Сузана Николова потвърди, че председателят им Йордан Кюмюрджиев е в отпуск и тя не може да коментира евентуално становище на групата и на партията си относно настояването на БСП за извънредна сесия заради аферата Ритон и декапитализацията на пловдивската община. Това пък обяви Николай Радев от левицата. Той риторично попита как при кризата, в която изпадна Пловдив вече 10 месеца, някой си взима отпуска.

Припомняме, че в дълъг отпуск през юни и юли пък беше кметът Славчо Атанасов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм