Парк "Каменица" светна, правят сцена за таланти

Автор:
Петък, 22 Август 2008 18:02

Автор plovdiv-online 

ImageПарк “Каменица” светна! Това се случи седмица, след като в него бяха открити новите детски съоръжения, отговарящи на всички европейски изисквания. Реконструкцията на парк “Каменица” ще продължи, уточни кметът на район “Източен” инж. Иван Тотев. Той допълни, че предстои да бъдат монтирани още осветителни тела, пейки, както и да се изгради нова сцена, на която да се изявяват творци от Пловдив. До края на месеца ще бъде готов и детският комплекс в парк “Изгрев”. До началото на есента ще бъдат изградени площадки за децата и в останалите квартали на район “Източен”.

Приключи асфалтирането на улиците и междублоковите пространства в кв. “Гладно поле”, които бяха заложени в инвестиционната програма за тази година, съобщи още районният кмет.  

В момента екипите работят по изграждане на продължението на улица “Славянска”. Изгражда се и паркинг на улица “Зефир”, където ще има 37 нови паркоместа по подобие на тези на ул. “Ралица”. Това е една от мерките, които районната администрация предприема по отношение на проблема с паркирането.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм