Потъналият милион на Янков тепърва се гласува

Автор:
Четвъртък, 26 Януари 2017 10:54
Потъналият милион на Янков тепърва се гласува

Потъналият милион на прокурора Виктор Янков, за който той искаше Апелативен съд Пловдив да потвърди отстраняването на кмета Иван Тотев, тепърва се гласува в Общинския съвет днес!

Как е потънал, като изобщо не е ваден на повърхността, е въпрос с повишена трудност към прокурора Виктор Янков.

Дори Титаник е потънал, след като е отплувал!

Кметът на Пловдив Иван Тотев разби на пух и прах продължаващата черна кампания срещу него, че нямало да се появи на сесията днес, понеже щял да си почива.

Градоначалникът влезе в Общинския съвет под овациите на стотици пловдивчани, дошли да го подкрепят безрезервно - Вижте Още по темата.

Благодари им, поклони им се и им обеща, че ще продължи да работи заради тях!

Препълнената зала стана на крака да поздрави кмета, седнали останаха съветниците от БСП - 5 на брой и ПФ - 7 на брой.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • Възмутен

  Главният прокурор Цацаров да обясни лично къде е предметът на престъпното деяние, като привиждащият се на прокурорите му милион изобщо не е излизал от бюджета на Пловдив?!? По най-бързия възможен начин да обясни и да се извини лично на Кмета!

 • читател

  Оставете талибана с тога Янков да си пие и кара пиян из улиците. Не го занимавайте с подробности по дела без предмет на престъпление. Пияният човек всичко му се привижда.

 • Пловдивчанин

  Напълно съгласен, ще добавя само - след това да накара прокурорите си от СГП и Виктор Янков публично да изядат папките от досъдебното производство - може на стълбите на Общинския съвет или на Съдебна палата!

 • Петър

  Прокурорите са неграмотни и продажни, не забравяйте и съдийката Силвия, на нея също и се привижда потънал милион!!!

 • Търновалийски

  Гергов и подметката му Славчо да зобат потъналия милион в панаира или най-добре под падналия хотел на свинаря в Слънчев ден!!! Нещастници!!!

 • Браво на апелативните съдии!

  Учкунова може да им го сервира затоплен милиона, а Слави сервитьора да отсервира празните чинии... Герга, Герга, много прост си бе, знаем, ама чак толкова прост не е за вярване!!!!!!

 • въпрос

  Господин редактор, когато обвинявате в некомпетентност и преднамерени заблуди другите,добре е да не го правите същото и Вие. Сумата, предмет на гласуване е за бюджетът от тази година. Няма нищо общо с обвинението. Както се разбра, от миналата година има излишък от 500 000, който е бил гласуван,но неразходен. Новото предложение е към него да се прибавят още 500 000. Новата сума, не е приета. Добре е да се знае, че има и други източници на обществена информация, които читателите ползват. Така непредубедените разбраха, че за клетката на тигъра са "нужни" 500 000, а за Жълтото училище - 100 000. Други славословия не са нужни.

 • до въпроса

  Господин прокурор, ако ще се оправдавате във форума дайте една пресконференция и изложете фактите! Наздраве!!!

 • Остап Бендер

  "Въпрос" прилича вече на др. Гопнер, чиято знаменита реплика е "Дай милион! Дай милион!" Ако няма - пак дай. Не става така, др. Гопнер - няма милион, няма и втори, какво правим сега, а? Късаме предварителното производство и го изяждаме публично. Вече ви обяснихме, че това е единственото достойно решение на изключително нелепо скроеното обвинение. Ще ви пишем подробно, ако трябва.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм