Северен рециклира и дарява домове за деца

Автор:
Сряда, 03 Февруари 2016 09:38
Северен рециклира и дарява домове за деца

Администрацията на район „Северен” се включи в благотворителната кампания на фондация „Идея в действие” за събиране на пластмасови капачки – съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.

Целта на кампанията е събраните капачки да бъдат рециклирани, след което със средствата от тях се закупуват електрически уреди за центрове за настаняване на деца, лишени от родителски грижи.

В Пловдив има разкрити няколко пункта за събиране на пластмасови капачки.

Инициативата може да се нарече още зелена, тъй като зад нея стои идеята за опазване на околната среда и възпитание на децата в разделно събиране на отпадъците.

Събраните в администрацията на район „Северен” пластмасови капачки бяха предадени в един от събирателните пунктове, но кампанията ще продължи и в бъдеще.

„Това е една добра инициатива, която намери отзвук в цялата страна, така че смятаме да я продължим и да подпомогнем децата, които се нуждаят от електрически уреди” – коментира кметът на района инж. Ралев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

 • УФО

  За сведение на автора на статията!
  Пунктове може да разкрива кмета! Тези пунктове в Пловдив не ги е разкрила администрацията, а ДОБРОВОЛЦИ СА ПРЕДОСТАВИЛИ СВОИ СКЛАДОВИ ПЛОЩИ ДОБРОВОЛНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО НА ФОНДАЦИЯТА!!!!
  ТЕ НЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАЛИ СВОЯТА ДЕЙНОСТ!!!
  И НЕ КМЕТА ДАРЯВА НА ДОМОВЕ, А СЪПРИЧАСТНИТЕ ГРАЖДАНИ!!!
  СТИГА СТЕ ПРАВИЛИ ПОМЕН С ЧУЖДА ПИТА!!
  НЕ ОПОРОЧАВАЙТЕ ТАЗИ ИДЕЯ, КАТО СИ Я ПРЕПИСВАТЕ НА СЕБЕСИ , ПОЛИТИЧЕСКИ!
  МЕЖДУ ДРУГОТО ЗА СВЕДЕНИЕ НА АВТОРА НА СТАТИЯТА, ВСИЧКИ ПУНКТОВЕ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА КАПАЧКИ ГИ ИМА НА КАРТАТА НА ФОНДАЦИЯТА .
  КМЕТСТВОТО ГО НЯМА ТАМ!!!
  И се надявам да го публикувате това, въпреки , че е нелицеприятно за вас! Това последното може да го махнете. То е до редактора на независимият сайт!

  то

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм