Кметът Чунчуков с изпълнено обещание

Автор:
Четвъртък, 20 Август 2015 09:59
Кметът Чунчуков с изпълнено обещание

Майки на малки дечица дойдоха при мене и поискаха да заменим пясъка на детската площадка пред блока на ул. „Стойо Шишков" 8 с по-съвременните противоударни гумирани настилки, сподели кметът на район „Източен" Николай Чунчуков.

Желанието е вече изпълнено. Не само, че е подменена настилката, но е направен и ремонт на съоръженията. Предстои обновяването на кошчетата за отпадъци и пребоядисване на пейките.

Живеещи в блока поздравиха районния кмет Николай Чунчуков за изпълненото обещание и поискаха съдействието му за възстановяване на сондажа, който да ги улесни в уникалната им, направена от самите тях, градина с кипариси от Атон, кактуси от гръцкия остров Корфу и други местни и екзотични растения.

Кметът на „Източен" им разказа как ще изглежда най-новият голям парк близо до тях – върху 6 декара накрая на улица „Богомил", чието изграждане предстои съвсем скоро. Той припомни, че проектът е разработен още по времето, когато Иван Тотев беше кмет на район „Източен".

Община Пловдив успя да осигури необходимото финансиране в размер на 400 хил. лв. по ОП „Регионално развитие", мярка „Зелена градска среда", като предвиденият срок за изпълнение е 60 дни, уточни Николай Чунчуков.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм