Кметът Чунчуков прави Източен европейски

Автор:
Петък, 14 Август 2015 11:16
Кметът Чунчуков прави Източен европейски

Детската площадка на „Цариградско шосе" между булеварда и ул. „Генерал Радко Димитриев" се напълни с щастливи играещи хлапета веднага след нейното обновяване.

Макар и оборудвана с хубави съоръжения, родителите се страхуваха за безопасността на децата си заради интензивния автомобилен трафик по „Цариградско шосе" само на няколко крачки разстояние.

По инициатива на кмета на район „Източен" Николай Чунчуков и със съдействието на ОП „Чистота" вече цялото пространство е оградено с предпазни пана.

По желание на родителите, с помощта на ОП „Градини и паркове" и ВиК изградихме чешмичка, под дебелите сенки на дърветата монтирахме нови пейки, направихме нова тротоарна настилка и поставихме дори антипаркинг колчета срещу неправомерно паркиране, отбеляза Чунчуков.

Районният кмет предвижда скоро да подмени пясъчниците под детските съоръжения за игра с противоударна гумирана настилка.

Поредното обновление на междублоково пространство е част от програмата на районната администрация „По-добра среда за живот и отдих в близост до дома", която е съобразена с желанията и препоръките на гражданите.

Вижте Още по темата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • майка

    Господин Чунчуков , кога ще направите привлекателен и детския кът до паметника на Радко Димитриев ?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм