Нов тротоар на ул. Ген. Радко Димитриев

Автор:
Нов тротоар на ул. Ген. Радко Димитриев

Дейностите по стартиралото в края на април облагородяване на пространството около най-големия жилищен блок със 150 апартамента на ул. „Генерал Радко Димитриев" в квартал „Гладно поле" вървят по график. Това констатира кметът на район „Източен" Николай Чунчуков при инспекцията си на обекта.

Пред финализиране е обновлението на тротоарите, предстои изграждането на настилка от перфоплочи между разположените около блока десетки метални гаражни клетки. Районният кмет остана приятно изненадан от грижите, които жителите полагат за оформените цветни градинки. Според него това е доказателство как със съвместните усилия на администрацията и гражданите може да се повиши качеството на жизнената среда.

Всеки момент се очаква доставката на съоръженията за новата детска площадка в близката градинка около паметника на генерал Радко Димитриев. С игрищата за футбол, волейбол и баскетбол откритата наскоро в съседство реконструирана спортна площадка вече е любимо място за активен отдих на спортуващите от всички възрасти в квартала.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм