Тотев се скара на Панчев за „чиновници“

Автор:
Четвъртък, 19 Март 2015 10:22
Тотев се скара на Панчев за „чиновници“

Кметът Иван Тотев реагира остро на изказване на общинския съветник от Атака Руси Панчев, че увеличавал със 133-ма души чиновническия апарат в общината.

Този, който ви е писал изказването започва с една голяма лъжа, каза градоначалникът.

Никакви 133 човека не се назначават, само с тази голяма неистина в началото на изявлението, вие обезсмисляте по-нататъшните си твърдения, че общината щяла да дава повече пари за заплати отколкото получава като приход, посочи Тотев.

И СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА ЧИНОВНИЦИ!

В общината работят специалисти, хора учили по 10 години. Ние и в момента имаме нужда от още 15-20-30 инженери за сондажите и проектите, които разработваме, но няма откъде да ги вземем.

В Цар Симеоновата градина – ще има денонощна патрулна двойка, специалисти по озеленяване, инженери и техници за електричеството, продължи кметът на Пловдив.

В Паркове и градини – онзи ден паднали дървета на Бунарджика, по тепетата – нали човешка ръка трябва да пипне всичко, отбеляза градоначалникът.

В крайна сметка ОбС прие с 32 гласа за, 10 въздържал се и 0 против увеличение средно с 5 % на заплатите в администрацията и на служителите в бюджетните заведения.

9500 са работещите на бюджетна издръжка на територията на община Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм